• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Как най-лесно да провериш и подновиш онлайн годишната винетка за 2022 г.

Как най-лесно да провериш и подновиш онлайн годишната винетка за 2022 г.

/КРОСС/ През януари и февруари изтичат над 753 хил. годишни електронни винетки за леки автомобили. Дали вашата е с изтекла валидност може да разберете в интернет на Vinetki.bg, на TollPass.bg или в мобилното приложение Tollpass, където също така онлайн лесно може да заплатите и новата винетка за 2022 г., на познатата цена от 97 лв. Нова винетка може да се закупи до 30 дни преди желаната начална дата на валидност.

Дигиталната трансформация прави все повече качествени услуги достъпни предимно в интернет. „Интелигентни трафик системи“  АД е първата компания, която въведе през 2019 г. онлайн заплащането на пътни такси в България и от тогава се утвърди като лидер в тази услуга. Хартиените винетни стикери и опашките пред пунктовете за продажба в началото на всяка година вече са заменени от две сигурни и лесни за използване уеб платформи на „ИТС“ АД, които предлагат освен заплащане на винетки, също така и множество услуги в помощ на клиентите, които могат да бъдат ползвани изцяло онлайн.

Например валидността на електронната винетка може да се провери на интернет платформите www.vinetki.bg и www.tollpass.bg от бутона „Провери валидност“. Въвежда се само регистрационен номер и държава на регистрация на автомобила. Независимо от къде е закупена – онлайн или от пунктове за продажба, винетката може да бъде проверена и подновена онлайн.

Да купиш електронна винетка за 2022 г. става лесно, бързо и удобно онлайн, като в рамките на 1-2 минути се въвеждат номер на пътното превозно средство, категорията му и желания период на валидност на винетката. Важно е да се проверят данните преди финализиране на плащането. Сигурността на транзакцията с банкова карта е гарантирана от „ИТС“ АД с двустепенна идентификация.

Vinetki.bg и TollPass.bg предлагат допълнителни удобства като въвеждане на регистрационния номер на автомобила в защитен потребителски профил. Така заплащането на винетка става без да има нужда отново да се въвеждат данните на автомобила и без риск от грешки.

В профила си клиентите разполагат с история на своите покупки за всички автомобили, за които са заплащали електронни винетки, както и с всички разписки, като няма нужда да се разпечатват на хартия и да се предоставят за проверка на контролиращите органи.

Друго удобство за потребителите на онлайн платформите на „ИТС“ АД е напомнянето за изтичаща винетка, което се изпраща на предоставен имейл и така не се допуска шофиране без заплатена такса, което може да доведе до глоби.

Иновативните високотехнологични бизнес решения на „Интелигентни трафик системи“ са резултат на инвестиции, най-съвременен и сигурен софтуер и висококвалифициран персонал. Те са ориентирани към качеството, удобството и нуждите на потребителите и тяхната безопасност в условия на COVID-19. Дигиталните платформи Vinetki.bg и TollPass.bg предлагат удобства, които са достъпни изцяло онлайн.

„Интелигентни трафик системи“ от 2019 година  е национален доставчик на услуги за електронно таксуване на пътни такси  – електронни винетки и тол и официален партньор на Агенция „Пътна инфраструктура”.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.