• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Кои са фаворитите на bwin за титлата в Premier League?

Кои са фаворитите на bwin за титлата в Premier League?

/КРОСС/ Предстои един особено интересен сезон на Английската Висша лига, особено след като трансферният прозорец започна да напомня за по-сериозните и златни години на футбола от острова. Ето защо и някои букмейкъри като вече обръщат внимание на секцията с дългосрочни залози. Ако разгледаме това Bwin ревю от Efirbet.com ще открием, че този оператор има доста добра и реалистична оценка на всички потенциални шампиони. Ще открием, че тук отново присъстват обичайните заподозрени, но в следващите редове ще обърнем малко повече внимание на официалните претенденти.

Тук е редно да обърнем внимание и на една важна подробност - как се четат самите коефициенти. Колкото по-нисък е той, толкова по-високи са шансовете на тима. Ако искате да ги изчислите процентно, предлагаме да обърнете малко внимание на една елементарна формула. Делите 1 на коефициента и след това умножавате по 100, за да получите процентните шансове, които самият букмейкър дава.

Тази година ще открием, че Манчестър Сити отново се спряга за потенциален шампион, като коефициентът им е 2.20 и не трябва да се изненадваме от това решение. Въпреки трусовете в Шампионска лига, Пеп продължава да пази тайната рецепта за успех на острова, тимът се освежи и макар този турнир да е от значение, очакваме от мениджъра да насочи вниманието си именно към титлата, която все още липсва. Това не трябва да ни изненадва, особено след като това е единственото обещание, което все още не е изпълнено. Това обаче не означава, че гражданите са се отказали от този трофей, те ще го вземат при всяка удобна възможност. Стартът им беше доста интересен с 2 победи и една загуба.

Челси се нареждат на официалното второ място с коефициент от 3.75 и се очаква от тях да продължат с добрата спортна форма и през настоящия сезон. Още е твърде рано да говорим за потенциален успех, но не е трудно да открием, че Томас Тухел няма никакво намерение да се оттегля точно сега. Сините направиха един блестящ сезон и за пореден път доказаха, че никога не трябва да излизат от сметките, особено след като доставят изненада след изненада. Сега се очаква да пренесат спортното самочувствие директно в локалното първенство.

Отборът на Юрген Клоп се намира на трето място и въпреки по-сериозните опити за поддържането на високото ниво, докерите започнаха да срещат някои проблеми през изминалия сезон. Подреждането им на трето място през изминалата година може да се дължи на контузии. Още миналата година видяхме падането на ливърпулската крепост - отборът за допусна поражение на собствен терен и след това забелязахме още неприятни изненади в тази посока. Клоп обаче е оптимист за този сезон, този път задачата става още по-трудна, особено с позиционирането на следващия официален претендент.

Манчестър Юнайтед за пореден път изненада своите фенове с един особено специален трансфер - Кристиано Роналдо официално напусна Ювентус, като се оказа, че италианският футбол не е правилната рецепта за него. Червените дяволи така и не успяха да запълнят огромната пропаст и да инкасират повече победи, но се очаква, като тази година Оле Гунар ще трябва да използва пълната огнева сила на отбора си. Има само една подробност - Роналдо беше един на 20 години, беше друг на 30 години и сега е съвсем различен, при това на прага на 40-те години.

Тотнъм влиза в челната петица, но има 6 пъти по-висок коефициент от горните посочени. Според букмейкърът, неговият шанс, определен под формата на коефициент от 34.00. Миналата година завършиха на 7-то място, а днес все още се намират на първа позиция. Предишният сезон беше доста тежък и не толкова розов, макар и обещанията на тогавашния мениджър да беше повече от вълнуващ, особено след като открием, че феновете далеч не са разочаровани. Сега се очаква от г-н Санту да направи една много по-добра игра, но както вече забелязваме от горните редове - съпротивата тази година ще бъде безмилостна.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.