• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

4 военнослужещи и 9 цивилни служители сa с доказан COVID-19

4 военнослужещи и 9 цивилни служители сa с доказан COVID-19

/КРОСС/ "В момента военните с доказан COVID са четирима военнослужещи и деветима цивилни служители", каза началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов.

„Тяхното състояние е стабилно и позволете ми да изразя моята благодарност към военните медици, които са в първите редици на борбата с този коронавирус от началото на месец март“, заяви Ефтимов.

В Деня на храбростта и празника на Българската армия президентът и върховен главнокомандващ въоръжените сили Румен Радев и началникът на отбраната поднесоха цветя пред паметника на Незнайния воин.

Честит Ден на храбростта празник на Българската армия и Гергьовден, позволете ми да поздравя всички военнослужещи, цивилни служители, ветераните за техния достоен труд, които създадоха предпоставки да бъдем адекватни на времето и на всички българи“, каза пред медиите началникът на отбраната.

Адмиралът заяви, че Българската армия е готова да защитава суверенитета и териториалната цялост на държавата.

„Не се наложи да действаме пряко в борбата с коронавируса, но поддържаме непрекъсната готовност да се включим ако се наложи“, заяви адмирал Ефтимов.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

06.05.2020 20:58:54

РУМЯНА ЧЕНАЛОВА

Родината не е Борисов и управлението му, както и всеки, окопал се във властта за лична изгода. Родината не са олигархичните кръгове, изсмукващи ресурсите, енергията и надеждите ни. Родината не са вкаменените от страх за оцеляването си дребни души, които с мълчанието и съгласието си генерират сила за октопода на олигархичната власт. Родината не са безразличните, които оправдават страха си с дълбокомислени анализи и чужди мисли. Родината са обикновените хора, които ВЪПРЕКИ СТРАХА продължават да казват истината, заставайки с имената и лицата си.Те са и онези български журналисти – пребивани, уволнявани заплашвани, , които не продават честта си за хляба.Всяко движение и партия, за които справедливостта и законността са най- висша ценност и верою.Всеки един и всички ние, които сме избрали трудния път и след всяко падане, ставаме отново, въпреки страха и репресиите. Честит празник на истинските храбреци, които носят България в сърцата си! Ще успеем САМО ЗАЕДНО, обединени в юмрук, чиято сила ще разкъса и унищожи тумора на антибългарите! ОБЕДИНЕНИ – АРМИЯ ще пронижем змея на злото! Честит Гергьовден!❤

06.05.2020 18:33:16

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.