• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Владислав Панев: Честното и почтено действие на депутатите от „Има такъв народ“ е да подкрепят правителството

Владислав Панев: Честното и почтено действие на депутатите от „Има такъв народ“ е да подкрепят правителството

/КРОСС/ Оставката на Никола Минчев беше тотален автогол на опозиционното мнозинство, тъй като наелектризира хората далеч преди вота на недоверие. Това обръща тотално социологията и мача, ясни са двете страни. Това каза Владислав Панев от „Демократична България“ в предаването „Говори сега“ по БНТ.

Дали ще съберат мнозинство управляващите ще разберат идната сряда, заяви той. „Честното и почтено действие на депутатите от „Има такъв народ“ е да подкрепят правителството и заедно да излъчим мнозинство, с което да проведем много по-успешни и по-радикални реформи от тези, които вършехме през последните шест месеца, защото имахме прът в колелата. Заради ръководството на ИТН бяха забавени няколко ключови реформи, включително промяната в КПКОНПИ и в Закона за съдебната власт“, заяви Панев.

Нови избори сега означават, че законите, които трябва да бъдат гласувани, за да започнем да получаваме средства по Плана за възстановяване и устойчивост, няма да могат да бъдат приети и парите ще бъдат забавени с още една година, подчерта Панев. „Но това не е най-големият проблем. Много по-важно е дали тези пари ще бъдат изразходвани ефективно, инвестирани в смислени неща, така че след това тези инвестиции да бъдат умножени. Това е голямата борба, това е една от причините олигархията да дърпа ръчната спирачка на това правителство, защото тя ги иска тези пари. Кой се съмнява, че затова беше дръпнат шалтера, а не за Македония?“, попита депутатът от „Демократична България“.

Според него президентът също спекулира с темата „Македония“. „Според мен той залага на нови избори и служебен кабинет през това време. Какви са неговите мотиви – не знам, но за мен интересът на България е реформаторско мнозинство и кабинет на промяната. Дали това ще дойде в този парламент или след това ще имаме нови избори, на които изборът пред хората ще бъде черно-бял - дали да гласуват за хора, които наистина са готови за промяната, или да предпочетат да останат във феодалния си модел“, коментира още Владислав Панев.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Алюр

Честно и почтено ще е те също да се разкарате с ИТН, че и тяхната работа не е чиста изобщо хахахах

20.06.2022 16:13:09

Анонимен

А дано, ама надали!

20.06.2022 14:05:04

Анонимен

Що го не духате солидарно. Правилно е само това, което вие правите и говорите. Всички други са предатели на националния интерес и са купени неизвестно от кого но със сигурност с пари от руснаците. Чак сте жалки. Едно нещо свършете като хората, че да имате сурат да търсите подкрепа. Фашизоиди са се кръстили демократи, а вчера пръкнали се никому неизвестни келеши искат да продължат промяна, която даже не са започнали и както изглежда ще е към по-лошо. Сигурно на нещо като нашата политическа реалност викат трагикомедия.

19.06.2022 15:29:26

Анонимен

Как го виждаш Тошко Африкански,, той е свикнал да действа винаги ,,на пук,,.Такава е философията и на неговия чорбаджия Слави.Не е трудно да се досети човек чий проект са.Тези от задкулисието са достатъчно обиграни и трябва да се признае, че отлично използват гупостите на Кирчо и компания за отстраняването им.

19.06.2022 10:20:54

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.