• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

Тити Папазов: Под карантина съм и съм добре

Тити Папазов: Под карантина съм и съм добре

/КРОСС/ Под карантина съм и съм добре. Към момента нямам никакви симптоми", заяви баскетболният треньор и акционер във футболен клуб "Левски" Константин Папазов, който е заразен с коронавирус. Това съобщи самия той в профила си във Facebook. Той е на мнение, че може да се е заразил на много места, тъй като е имал много контакти. Според него голямата опасност на вируса е фактът, че е възможно да нямаш симптоми, но да си носител на този „опасен вирус".

В понеделник разбрахме, е наш близък с носител на коронавирус. Съпругата ми много се притесни и цяла седмица пихме лекарства без причина. Живеехме в отделни стаи. В неделя отидох да си направя тест, за да я успокоя. Когато излезе положителният резултат, особено се притесних, най-вече за Наско Сираков, който е с деца вкъщи, разказа Папазов.

Баскетболистът разказа, че само в деня, в който се е тестувал, е имал висока температура. От тогава няма никакви симптоми.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Тити сопола най добре да не излиза от карантина, боклуците най добре да са прибрани.

08.07.2020 16:28:23

Анонимен

А сега вижте и нещо друго – докъде водят престъпните действия и лъжите на хунтата начело с ББ, обгрижвана от НОЩ, за увеличаване бройката на заболелите от коронавирус у нас: На всички пристигащи от страната ни в Австрия от днес се налага 14-дневна карантина. Освен това властите в Австрия предупредиха да не се пътува към България. Причина за крайната мярка е големият брой новозаразени от COVID-19 в тази страна, заяви във Виена министърът на външните работи Александър Шаленберг. На границите с Унгария и Словения ще се засилят проверките на пристигащите от България, както и на всички автобуси. Очаква се подобна мярка да бъде въведена и от други страни – членки на ЕС, което означава и край на туристическия сезон у нас преди изобщо той да е започнал. Да не говорим за проблемите пред 1,5 милиона български граждани, постоянно живущи и работещи в ЕС. Ето докъде доведоха приказките, че „яко ще се мре“ и ежедневното „увеличаване на броя на заболелите“, както твърдят управниците и техните слуги. Просто страната ни вече е пред угрозата за пълна изолация от Европа. Но дали само коронавирусът е причина за това е друг въпрос, защото в демократичните страни едва ли ще бъдат приети реплики от сорта на това как им таковат премиерите отзад с 200 и премиерът на България спи до милиони евра и кюлчета злато, както и наблюденията им за пълно погазване на конституцията от властта.

08.07.2020 15:45:47

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.