• 17 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8000
  •  GBP / BGN 2.2782
  •  CHF / BGN 1.9913
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

"WinterLand" представя над 170 светещи инсталации на животни, цветя, дървета в парк "Възраждане" в София

"WinterLand" представя над 170 светещи инсталации на животни, цветя, дървета в парк "Възраждане" в София

/КРОСС/ Над 170 светещи инсталации на любими животни, цветя, дървета, футуристични форми са представени в парк "Възраждане" до 28 февруари догодина, съобщават организаторите.

Вълшебният парк „WinterLand" пренася посетителите в традициите на посрещането на китайската нова година и красотата на светещите фенери. Така София се присъединява към редица градове по света като Ню Йорк, Лондон, Берлин, Хонг Конг и много други, които домакинстват фестивали на китайските фенери с впечатляващи светещи скулптури.

Изложбата "WinterLand" е създадена от собствениците на Coco Agency, съвместно с експерти-дизайнери и инженери от Китай, за да пресъздаде вълшебството на светещите фенери във всяко кътче на земята.

В "WinterLand" приказките оживяват. Паркът разкрива свят на светещи тигри насред джунглата, подскачащи над водата делфини, бебе-слонче в реални размери, розови фламинги, градина с гигантски плодове в пъстри цветове и любими герои на децата.

Компанията организира изложби навсякъде по света, което дава възможност на хората да се докоснат до красотата на китайските традиции.

Светещите инсталации са създадени с LED-светлини, за да консумират минимално количество енергия.

"WinterLand" работи всеки ден, от 14:00 до 22:00 часа. Билети за посещение могат да бъдат закупени на мястото на изложбата. Цените за възрастни са 15 лв., а за деца от 3 до 18 г. и пенсионери - 13 лева. Предлага се и семеен билет за вход на двама възрастни и две деца, който струва 50 лева. Деца до 2 г. влизат безплатно.

Ледената пързалка в парк "Възраждане" в "Зона Б - 5" също посреща любителите на зимните кънки. Пързалката е част от съоръженията на открития многофункционален спортен комплекс на "Спортна София" с площ от 800 кв. м. и капацитет до 100 ползватели едновременно. За любителите на карането на кънки от всички възрастови групи ледената пързалка предлага прекрасни условия за пързаляне, в открита паркова среда, както и чудесни възможности за начално обучение на деца и начинаещи в спортове като хокей на лед, фигурно пързаляне и други.

Освен светещите инсталации в парк "Възраждане", има и ледена пързалка за любителите на зимните спортове. Днес тя е затворена, но от утре отново приема посетители с работно време от 10:00 до 21:30 часа. Пързалката е обезпечена с кънки и предлага начално обучение на деца и начинаещи в спортовете хокей на лед и фигурно пързаляне.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.