• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Sony представя нова гама аудио системи с висока мощност

Sony представя нова гама аудио системи с висока мощност
  • Новите модели MHC-V83D и MHC-V73D, подходящи за всеки повод
  • Насладете се на още по-мощен звук с най-новия парти звук във всички посоки.
  • Създайте невероятна атмосфера с многоцветни парти светлини във всички посоки
  • Направете всяко парти запомнящо се със забавни и интерактивни функции

/КРОСС/ Днес Sony представи два вълнуващи нови модела в своята гама аудио системи с висока мощност - MHC-V83D и MHC-V73D. С парти звук, светлини във всички посоки и лесен за пренасяне дизайн, те са подходящи за най-доброто забавление.

Още по-мощен звук
Новата гама аудио системи с висока мощност представя ключови подобрения за повече мощност и по-добро качество на звука, като високоефективни конусовидни високоговорители за високи честоти и високоефективни конусовидни високоговорители за средни честоти. Те въвеждат не просто по-голямо налягане на звука нагоре, но и по-широк диапазон, който покрива по-голяма площ.

V83D, V73D - Парти звук във всички посоки
Изпълнете дансинга със зашеметяващ звук благодарение на новия парти звук във всички посоки. V83D и V73D се отличават с четири високоговорителя отпред и отзад, за да разширят звуковата среда нагоре. Средният диапазон разпределя звука от предната и задната част на високоговорителя, като обхваща по-широка област с подобрена яснота на средните честоти, за да създаде мощен и плътен звук и да насочва директни, ясни, вокали.

Парти звукът във всички посоки е резултат от съчетанието на предните и задните високоговорители, средния диапазон, буфер и JET BASS BOOSTER, които позволяват на музиката да достигне по-далеч, като предоставят на гостите зашеметяващ звук с подобрена чистота и силен бас.

Осветете нощта


V83D, V73D парти светлини във всички посоки
V83D и V73D представят изцяло нови парти светлини във всички посоки, които осветяват всяко парти, създавайки незабравима атмосфера. Устройствата излъчват вълни от наситено синьо, небесносиньо и зелено с многоцветни ивици, за да потопят всеки гост в атмосферата на едно зашеметяващо парти. Създайте автентична атмосфера като в нощен клуб благодарение на динамичното движение на светлините.

Светлина на високоговорителите
 
В допълнение, във V83D и V73D са включени и тъмносини светлини на буфера и говорителите за среден диапазон, които ги правят идеални за партита и всякакви събития.

Ambient light режим
Новият „Ambient light” режим улеснява плавния преход от парти режим към по-непретенциозна атмосфера. Тази нова настройка прави аудио системата идеална за семейство, което иска да се отпусне с по-бавна и релаксираща светлинна атмосфера.

Вашето парти на следващото ниво


Вход за караоке и микрофон


Домашното караоке става по-популярно от всякога. Точно затова, новата гама ви позволява да пуснете поп звездата във вас на свобода с два входа за микрофон. Така вие и вашите гости можете да припявате заедно любимите си песни. Функцията Microphone Echo съчетава вокали с фонова музика, за да направи изживяването ви гладко, като отразява ефекта от пеенето в концертна зала. Може да съхранявате микрофоните и кабелите безопасно и безпроблемно в специалните вградени държачи за микрофон.

Вход за китара
Друга възможност е да добавите рокендрол звучене, като свържете китара към един от входовете и използвате системата като усилвател. Насладете се на три режима – Clean за ясен звук, Overdrive за дисторсия на звука и Bass за бас китара.

Контрол с дланта на ръката ви
Управлявайте всичко от дансинга с приложението Fiestable и поемете контрола върху музиката, светлините и други функции само с докосване на телефона или чрез гласа си.

Парти плейлист чрез Fiestable

Новата гама от системи вече включва и парти плейлист, който позволява на вашите гости да добавят любимите си мелодии към плейлиста ви. Чрез приложението Fiestable, приятелите ви могат да добавят музика от своите смартфони към плейлиста през вашата Wi-Fi® мрежа, така че партито никога да не спира.  

Karaoke Ranking чрез Fiestable
Открийте пеещата суперзвезда в себе си с Karaoke Ranking, нова функция, ексклузивна за приложението Fiestable. Състезавайте се с приятелите си за най-висок резултат, а ако някой се класира в Топ 10, може да запише името и заглавието на песента си в класацията.

Режим TAIKO за V83D и V73D
Най-новият режим за игри Taiko на V83D и V73D ви позволява да добавите своя ритъм към която и да е песен като потупвате горния панел в такт с ритъма. Подложете се на изпитание, когато играете срещу приятелите си, добавяйки още повече вълнение към вашето парти.

Нека партито да продължи по-дълго

V83D и V73D имат 360-градусовa здравa конструкция, включваща твърда пластмасова външна част, която покрива всички страни на устройството, и здрави ъглови протектори. Транспортирането на тези устройства никога не е било по-лесно - хванете удобната дръжка за носене и го наклонете назад, а здравите колелца ви позволяват да го превозите чак до купона.

Безкрайни възможности за забавление

Можете да свържете V83D и V73D към вашия телевизор и да изживеете любимите си филми, телевизионни и спортни предавания по изцяло нов начин. Благодарение на HDMI ™ (ARC) изхода можете лесно да свържете системата към телевизора си, за да гледате телевизия и DVD-та на екрана, докато се наслаждавате на мощен звук от високоговорителя.

Вече можете да слушате повече с DAB + и напълно съвместим FM тунер, с който може да слушате с любимите си радиостанции навсякъде.

MHC-V43D и V13

Sony ще представи MHC-V43D и MHC-V13 в Европа в началото на следващата година. V43D и V13 са оборудвани с два предни високоговорителя и JET BASS BOOSTER, които разпространяват звука навсякъде. Подобно на V83D и V73D, V43D включва и средния диапазон. Тези изцяло нови дизайни увеличават здравината на кутията, като осигуряват по-силен бас и същевременно подобряват яснотата на звука. В допълнение, с цветното парти осветление, жестовия контрол и всички нови забавни и интерактивни функции, партито никога няма да свърши.

Моделът MHC-V83D ще се предлага от октомври 2020 г. на приблизителна цена от 1499 лв.

Моделът MHC-V73D ще се предлага от октомври 2020 г. на приблизителна цена от 1249 лв.

Моделът MHC-V13 ще се предлага в цяла Европа в началото на 2021 г., а цените предстои да бъдат потвърдени.

Моделът MHC-V43D ще се предлага в цяла Европа в началото на 2021 г., а цените предстои да бъдат потвърдени.

За повече новини от Sony, посетете http://presscentre.sony.eu/

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.