• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Трети ден протест на жълтите павета

Трети ден протест на жълтите павета
Блокада на движението вчера нямаше

/КРОСС/ Трети ден протест на жълтите павета.

Недоволството започна около 17.00 часа. Хората се събраха пред парламента.

Полицейското присъствие беше засилено, но блокада на движението нямаше.

„Искаме нормален човешки живот. Искаме спокойствие за децата ни, за всички, които живеем тук. България трябва да бъде в ръцете на българските граждани, а не на престъпниците. Последните 30 г. гражданите са безгласни букви“, казваха протестиращи.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Родолюбец 17.05.2020 в 18:45 Мястото на митинга в София е блокиран от всякъде. Пълно е с полиция и не те пускат да отидеш на протеста. Допълнително правят актове за нарушаване заповедтта на счетоводителя – лекар. Събират пари, че в хазната няма нищо. Bono 17.05.2020 в 19:53 Май време ще настане и ще тупкат сърцата!

18.05.2020 01:01:04

Анонимен

Ако чакате опозицията (Нинова), просто забравете! НЕ СТАВА.

17.05.2020 22:48:47

Адвокат Елена Гунчева

НАКАЗАНИЕТО ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ НАРОДА ВИНАГИ СА ЛЕГИТИМНИ КОГАТО СА НАЛОЖЕНИ ОТ СУВЕРЕНА! Признавам, предстоящото на 18-ти в 8 ч. е брутално. Че то горкото Онуй без време ще си отиде при новите божкови разкрития от прост инфаркт! Сигурно от седмици не е спал като хората. Ще вземе утре да ни се гътне от вълненията, та да не можем да го съдим и да бели картофи в кухнята на затвора!!! Твърдото ми убеждение е, че не може да се започне отначало, преди окончателно да се разруши и разчисти старото. Затова преди всичко останало, трябва да се потърси отговорност и да има справедливост и възмездие за ЧЕТВЪРТАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА, доведена от новите „демократи“ .Защото не се ли замисляте как изведнъж бедните политици на заплатки, след влизане във властта станаха милионери? И милиардери? Сега тези хора ни се смеят в очите, обясняват ни колко ни е хубаво, а днес вече и открито ни наричат тулупи и негодници. Овладяването на цялата държава без ценностни системи доведе до оглавяването й от престъпността. Няма система, която да не е изцяло подчинена на новите престъпници. Прокуратурата е беззъба и насочена към това да брани властта, а не да разследва престъпленията й, още повече – тя не само ги прикрива, но и активно участва в тях. Всяка една партия обещава преди избори, че ще има „ревизия“ и отговорните ще си понесат отговорността. Е, такова чудо тридесет години не видях. Всички са се навързали като свински черва и се страхуват, че ако посочат престъпленията на предишните, те ще им отвърнат на удара и ще посочат и техните! Всички главни прокурори обслужват властта. Правото и справедливостта са избирателни и не засягат тези, които имат власт и пари. Това, което важи за бедняка, не важи за богаташа. Гербав виновен няма! Гешев вижда в един трудов договор държавна измяна, но не вижда нищо притеснително в това министър на финансите да си чати с хазартен бос и да си обсъждат какво да прави комисията по хазарта, и който хазартен бос според държавата дължи 700 милиона. То мирише, та умириса цялото правителство, обаче на Гешев му мирише на рози! Всъщност съд трябва да има. Дори незаконен! Защото справедливостта и наказанието за престъпления срещу народа винаги са легитимни, когато са наложени от суверена!

17.05.2020 18:49:07

Анонимен

пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

17.05.2020 16:29:15

Безпаартиен

Нинова, къде си?

17.05.2020 15:49:51

Анонимен

А защо само в София? Защо никой не организира подобно нещо в останалите областни градове? Опозицията пак ли спи?

17.05.2020 15:48:09

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.