• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Пеевски: Ще приберем над 500 млн. данъци от "Лукойл"

Пеевски: Ще приберем над 500 млн. данъци от "Лукойл"

/КРОСС/ „Благодарение на това, че ГЕРБ и ние от ДПС внесохме предложение за отнемане на дерогацията на „Лукойл", от рафинерията са заявили пред шефа на кабинета, че са готови да заплатят 500 млн. лева ДДС, което дължат на страната ни". Това заяви депутатът от ДПС Делян Пеевски в кулоарите на парламента.

Пеевски каза, че са провели среща с министър-председателя, а онлайн се е включил министърът на финансите Асен Василев. Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков и Атанас Атанасов също са участвали в разговора.

Делян Добрев от ГЕРБ поясни, че се очаква и близо милиард лева да постъпят във фонда за енергийна сигурност. "Ако „Лукойл" не внесат тези суми - 500 млн. данъци и близо милиард във фонда, то тогава ще поискаме отнемане на дерогацията", каза Добрев.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

ОТВЪРТ

23.10.2023 22:14:05

Анонимен

ДПС шопара Пеевски ,ще гепи тези пари за себе си и нищо няма остане за Българите . Сърба ли сме им попарата на турските бандити от ДПС цели 33 години . Освен това дебелата свиня Пеевски има да връща на Русия над 800 милиона лева откраднати за тръбите за южен поток . И друго четете във гласове статията на Кадиев за това какъв цирк иде реч със тези 500 милиона лева и как лукойл няма да ни даде и стотинка от тях . И последно дебелият шопар пеевски да си иска парите под формата на данъци и от чуждите хранителни вериги и мобилни оператори и от американските марици и от канадските бандити и разбойници които ни изнасят златото на безценица .и натовските бази които не ни дават и стотинка наем за тях .

23.10.2023 15:25:32

Анонимен

А бе, Прасчо, не ти ли се струва тъпо да колиш кокошката, която ти носи златни яйца, понеже си много гладен в момента? Не? Навремето идиота Костов, приватизира за жълти стотинки предприятията за да можели да си платят данъците. Напълни веднъж бюджета и след това йок. Нито промишленост, нито данъци, а и голяма безработица.

23.10.2023 12:55:04

Анонимен

Не се и съмнявам, че ще ги ,,приберете,, в личните си сметки.Вече 34 години само това правите.

23.10.2023 12:07:57

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.