• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Кирил Петков: Явно има тайна координация между Борисов, Пеевски и Радев

Кирил Петков: Явно има тайна координация между Борисов, Пеевски и Радев

/КРОСС/ Явно има тайна координация между Бойко Борисов, Делян Пеевски и Румен Радев, която в момента започва да се разпада, и се чудят как да си удържат сделката. Това коментира съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков.

Според него служебният външен министър Стефан Димитров, чиято смяна беше поискана от премиера, е „вдигнал веждите на много хора", когато се е изказал с „проруска реторика". „Защо беше сложен този външен министър. Не може да ми се каже, че Борисов или Пеевски не са знаели, че е там. Впоследствие решават да го дръпнат", добави Петков.

Той счита, че Даниел Митов има „европейски визии" за външната политика. Но добави: „Обаче явно е имал договорка. И сега изведнъж президентът казва „Моята част от договорката къде е, защо ми махате външния министър?". Така го прочитам аз", смята съпредседателят на ПП-ДБ.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

А, пропуснах нещо, педал. 70% от избирателите са проруски настроени, така че сам се сети какво трябва да говори един български външен министър. Соътветно пронатовци нямат място в управлението или пък трябва да си държат мнението за себе си. Официалната позция на страната следва да е позицията на хората а не на отделните политикани.

19.04.2024 17:11:33

Анонимен

Просто, много просто Кире. Връзката на двете прасета с Радев е толкова тайна, че Радев дори не се досеща за нея. А че нещата не стават както ги иска Кирчо тъпото, вече не бива да го изненадва. При него нищо не става както го иска, очаква, планира и декларира. Колко ли сме жалки в очите на някои достойни нации, с такива идиоти в политиката.

19.04.2024 17:08:08

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.