• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Петър Волгин е номинацията на община Перник за кандидат за евродепутат

Петър Волгин е номинацията на община Перник за кандидат за евродепутат

/КРОСС/ Народния представител и координатор за област Перник Димо Дренчев представи пред журналисти номинациите на „Възраждане" за Европейски парламент, предложени от местната структура в града. На пресконференцията в БТА участие взеха Радослав Червенков - общински съветник от Перник и Антонио Ангелинов - общински съветник от Радомир.

„Предстоят избори за Европейски парламент и предсрочни парламентарни избори. Днес ще наблегнем на изборите за Европейски парламент. Вече сме направили нашите предложения за кандидати за представители на „Възраждане" на събрание на местната структура в Перник, като всички предложени кандидати от цялата страна се обсъждат и приемат на Организационен съвет на Възраждане.", каза Димо Дренчев.

Той уточни, че номинациите сред структурите на политическата организация, които са над 120, продължават до 12 април, след тази дата ще станат ясни имената на кандидатите за евродепутати.

„Няколко са критериите, по които номинираме кандидатите - да са родолюбци, за които националните ценности са от първостепенно значение. Да са наясно, че политическото им бъдеще зависи от волята и желанието на хората, които са ги избрали, а не от взаимоотношенията им с различни лобисти. Всеки наш евродепутат ще бъде контролиран от хората. В Европарламента ще изпратим хора с образование, интелект, с ясни политически позиции и много енергия и хъс да се свърши изключително много конкретна работа.", посочи още Димо Дренчев.

Той разкри, че структурата в Перник номинира журналистът Петър Волгин, който е популярен водещ, а името му се свързва с обективна журналистика.

Дори доклад на СЕМ, свързан с неговото предаване, потвърждава присъствието на плурализъм в работата му или именно присъствието на всички гледни точки по важни за обществото ни въпроси. В потвърждение на професионализма на Волгин са и множеството награди, които е получавал, сред които са номер 1 на програма "Хоризонт" през 2014 г., през същата година получава и наградата "Сирак Скитник" за най-добър журналист на БНР за 2002 г., на СБЖ - „Златно перо" за радиожурналистика 2020 г., наградата "Шофар" на Организацията на евреите в България "Шалом" и други.

"Възраждане" през последната година се превърна в предпочитан партньор на партии, с които имаме общи политически цели в цяла Европа. А основните приоритети на „Възраждане" в кампанията за Европейските избори на първо място ще е да се преборим да запазим българският лев. Това е нашата основна мисия.", допълни Димо Дренчев.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.