• 27 Юли 2024 |
  •  USD / BGN 1.8010
  •  GBP / BGN 2.3179
  •  CHF / BGN 2.0386
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Кирил Петков: Правят се моноспектакли, за да се стигне до потенциални избори

Кирил Петков: Правят се моноспектакли, за да се стигне до потенциални избори

/КРОСС/ "Озадачава ме, че оценките на академик Денков за министрите са готови от четири седмици. Чакаме оценките на Мария Габриел. Нашето предложение беше дадено на ГЕРБ на 20 февруари. Нямаме никакъв обратен официален отговор. В понеделник отправих официална лична покана да говорим по всички въпроси. Това, което разбрах от днешния им брифинг, е, че те ще ни дадат техния документ в деня на оставката. Дотогава ще продължат тези моноспектакли". Така съпредседателят на ПП Кирил Петков коментира изявлението на Бойко Борисов, който в кулоарите на парламента обяви своеобразен график, касаещ ротацията.

По думите на Петков „няма никакъв смисъл от това да получат документа от ГЕРБ в деня на оставката".

„Отговорната позиция е да седнем и да говорим. Нека да предложат техен документ, но няма смисъл да е в деня на оставката. За мен има явна стратегия да се бавят нещата, и то до последния момент. Но, ако стане грешка поради липса на време, или се опитват да пресират нещата чрез липсата на време, отговорността ще е изцяло тяхна", категоричен беше Петков.

Той подчерта, че е скептичен към "реалната идея на колегите да се договорят с нас".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Паразити на гърба на българския народ. Нищо полезно за страната не са свършили. Пълни боклуци.

01.03.2024 13:11:18

Анонимен

Да го духаш, урод. Вие сте вредни. Никога не съм очаквал дори да си го помисля, но вие сте по-вредни дори от ГЕРБ. Тиквата не е в състояние да мисли задълбочено и многообхватно, но при него се е запазила някаква връзка с разума, на ниво Андрешко, докато вие живеете в паралелна реалноста, а действията ви са в конфликт с желанията на болшинството от избирателите. На всички сте им омръзнали. И да ви гледат и да ви слушат. Време е да се връщаш в Канада, а Кокорчо в щатите. Докато можете. По живо, по здраво.

29.02.2024 13:36:03

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.