• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8003
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 1.9788
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Кирил Петков: Най-трайно се е затаила липсата на промяна в съдебната власт

Кирил Петков: Най-трайно се е затаила липсата на промяна в съдебната власт

/КРОСС/ Много е важно за нас да направим демократични и ефикасни работещи регулатори. Знаете, че промяната стига най-бавно до местата, където няма директно влияние на изборите. Мястото, където най-трайно се е затаила липсата на промяна е в съдебната власт.

Това коментира съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков преди срещата на ПП-ДБ с ГЕРБ-СДС.

Днес депутатите се завръщат в зала за първи път през новата година след зимната си ваканция. Предстои да бъдат избрани шефове на регулаторите, които са с изтекъл мандат.

"Очаквам да отворим новия парламентарен сезон с правилните послания не само за депутатите, а за всички български граждани. Да кажем кой какви приоритети има, това се надявам да се случи в зала", каза още Петков пред БНТ.

Съпредседателят на ПП заяви, че искат отворен процес и тепърва ще се дискутира кой ще застане начело на парламента след ротацията.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Най-трайно се е затаила необходимостта да се махнете или да ви махнат вредни некадърници.

11.01.2024 20:49:50

Анонимен

Ебем ти педлите смотани. На тези ще им се изчерпи мандата само с приказки и подготовки. До момента нищо читаво и позитивно не са свършили. Убийствена инфлация, висока смъртност, лошо здравеопазване, негодно образование, скапана администрация, полицията вместо да пази, убива. Прокуратурата нищо не върши преди да питат Посолството. Простото кире стана специалист по всичко, Прасчо издава празни звуци, а Тиквата сама се чумери и сравнява управлението на ГРОБ с единствените по-тъпи - ПП.Това им е пасива. В актива си до момента имат един демонтиран паметник. Идиотски жест с който нахраниха народа. А индекса на тръжните цени все си расте. И доходите ще пораснат, ама друг път, някога по-късно, за който доживее.

11.01.2024 11:49:38

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.