• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Кирил Петков: Политици от ПП-ДБ са били записвани от службите

Кирил Петков: Политици от ПП-ДБ са били записвани от службите

/КРОСС/ Води се активно мероприятие срещу коалицията ПП-ДБ и възможността за съставяне на редовно правителство. Политици от коалицията са били записвани по време на работни срещи в НС и нашите офиси, по време на Изпълнителен съвет, Национален съвет, срещи в парламента. Записи, както от ПП, така и на хора от ДБ. Това съобщи на извънреден брифинг съпредеседателят на ПП Кирил Петков.

"Използвани са записващи устройства в нашите централи и в сградите на НС, извадки от видеоразговори и телефони. Тези действия са работа на службите и дълбоката държава с цел дестабилизация и провал на преговорите за съставяне на правителство", каза Петков.

Службите знаят, че ако се състави правителство, ние ще сменим техните ръководства, но и ще направим дълбоки реформи, които целят изкореняването на превзетите хора, служители и отдели, добави още Кирил Петков.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Вгледах се в лицата на миманса, зад простото и нагло Кире. Не виждам оптимизъм. Само тих ужас пред лицето на възмездието. Примиреност на хора осъзнали, че вече са политически трупове, вмирисани и никому ненужни. А ще им се наложи да продължат живота си, вече известни на всички като заговорници и лицемерни лъжци. Всекиму неговото, нещастници.

28.05.2023 08:20:54

Анонимен

Оказах се прав. Гръмни се, лайно! Или се опитай да минеш по улицата, сред хората. Пробвай се.

28.05.2023 08:16:18

Анонимен

.... и ще сложим наши за да станем недосегаеми ... Все пак е интересно, какво сте си говорили на тези записи. Вие използвахте щатските служби за да притиснете останалите по Магнитски,ГРОБ откак са създадени използват хора в службите за да следят и свои и чужди и потенциални кандидати да важни постове... И винаги всичко се свежда до незаконността на записа, и не се стига до коментар на съдържанието., а то обикновено говори за това, че сте лицемерни негодници.

26.05.2023 08:52:19

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.