• 13 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Кирил Петков: Преди 1 март, ако се направи спиране на 100% на руския петрол към „Лукойл”, ще има една голяма въпросителна

Кирил Петков: Преди 1 март, ако се направи спиране на 100% на руския петрол към „Лукойл”, ще има една голяма въпросителна

/КРОСС/ Снощи, в предаването „Лице в лице" по БТВ Кирил Петков, каза че преди 1 март, ако се направи спиране на 100% на руския петрол към „Лукойл" ще има една голяма въпросителна. „Не се знае дали инсталациите ще работят правилно. Ако „Лукойл" работи с желание това най-ранната дата може да е 1 март. Това е максималният технологичен срок, който ни дават експертите."

„За три дни нито могат да се договорят количества петрол, рафинерията може да спре. Всичко това да се сложи на тезгяха са политически игрички", изтъкна той.

„Днес искаха да заложат капан на правителството, с искания, които можеха да доведат до скок на цените на горивата. "Лукойл" най-накрая си плаща по 100 милиона на месец. Махайки дерогацията, създавайки шок в системата, те няма да имат такива приходи, с които да си плащат данъците. Всичко това се прави, защото ГЕРБ загубиха София и Пловдив на кметските избори. Няма да отстъпим, защото вярваме, че постъпваме правилно. Нас не ни е страх от риска да падне правителството, защото сме обещали на българските граждани да защитаваме техния интерес", категоричен е Петков.

"ГЕРБ и ДПС вече работят като една партия. Всички български граждани трябва да са наясно, че гласувайки за ГЕРб, гласуват и за ДПС и обратното", заяви съпредседателят на ПП-ДБ.

На въпрос дали е звънял на Бойко Борисов преди балотажа, за да го призове за подкрепа на Васил Терзиев, Петков отговори: "Не е коректно да се цитират лични разговори".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

ГРОБ, естествено не са реална алтернатива на управлението. И те в основата си са гнили. Но ПП-Дейба са отврат и трябва да се махат. Като чета какво е обещал и като гледам какви ги върши кривоустото педалче, Простото Кире, и ми се повръща. Това човешко недоразумение ще ми защитава интересите??? Мерси. Предпочитам сам да си ги защитавам. Изобщо не ми трябват посредници. Особено посредничащи между мен и ПосолствоТО. Коледа наближава.

17.11.2023 10:39:49

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.