• 22 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8003
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 1.9788
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Христо Петров - Ицо Хазарта: Камен Донев би бил компетентен и честен министър на културата

  Христо Петров - Ицо Хазарта: Камен Донев би бил компетентен и честен министър на културата

/КРОСС/ Да съм в партията „Продължаваме промяната“ е моят начин да дам знак, че всичко е чисто, затова съм част от тях. Нещата стават малко бавно, трябва време да се променят нещата. Това каза депутатът от ПП Христо Петров в предаването „На фокус“ по Нова телевизия.

Той определи видеото на министъра на културата като „необмислено“ и добави, че вероятно той си е взел поука. Според Петров Камен Донев би бил компетентен и честен министър на културата. „На нас ни трябва човек, който да е компетентен, честен и да не го е страх да влезе в тая битка“, заяви Петров.

За него номинацията на Карбовски в СЕМ е получила незаслужено голям шум. „Той е различен журналист, има почерк. Не може да подкрепяме само „правилните“ различни. Когато не съгласен с някого не го обиждай, обори го“, каза той.

По думите му няма как страната ни да остане равнодушна и неутрална по отношение на войната в Украйна.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Камен Донев е съсипително семпло същество, единственото му постижение е, че учил в класа на великолепния неподражаем професор Крикор Азарян. Обаче, вижте. И моите деди са писали книги, но аз не съм писател. И аз съм зяпал Мона Лиза десетина пъти по 20 минути, но не съм Леонардо. И аз имам роял в хола и пиано във всекидневната, но не съм Шопен. Уви. 90 процента от човеците се имат праведни само защото са страхливи и нищо не предприемат. И така трябва да бъде. Не всеки мъдрец е Соломон Премъдри. Повечето, имащи се за честни, са такива понеже нищо не вършат. Родени са за служители, пролетариат, изпълнители. Дори и тези със свободни професии не могат да надскочат добре околовозените си мозъци. Журналисти, чиято самоцензура надскача в пъти, която и да е общоприемливост. ИТН… Вижте. В соца, където е било всичко стегнато в менгеме, е трябвало да се играе различност, за да уподобят демокрацията. Един вид, плурализъм, инакомислие. Пак е било в граници, но са допускали да се критикуват, например, услугите. Водопроводчици, работно време на търговски обекти, употреба на алкохол на работно място, неугледен външен вид, въобще, хигиената на нравите. Този Донев май яко е зарибен от идеята, понеже прави точно това. Нравствен минималист. На 2 магарета не може да раздели сеното, но го гласят за министър. Впрочем, идеален е за съвремието. Бутафорен, книжен, театрален гладиатор, който ще громи мафията от кабинета си или сбирайки на стадион скучаещи в събота следобед граждани и селяни. Така де, няма мач, що па да не зяпаме малко високата култура на министъра. Пуканки, това онова, па и после културното мероприятие, ще полеем с бири обилно. Как готиният, без ирония, Христо Петров, падна да венцехвали посредствеността, за мен ще си остане велика тайна. Бил Камен пълнел стадиони. Че той и Азис пълни стадиони. А Хитлер по няколко едновременно.

18.04.2022 11:37:56

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.