• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Слави Т. Трифонов: Аз ще се погрижа за Петър Илиев!

Слави Т. Трифонов: Аз ще се погрижа за Петър Илиев!

/КРОСС/ Слави Трифонов с гневен коментар във Фейсбук:

"Заместник-директорът на "Национална полиция" старши комисар Атанас Илков е изпратил писмо до издателство "Нова звезда", с което иска подробна информация за книгата на Петър Илиев, станала толкова популярна покрай моето предложение Петър Илиев да заеме поста министър на вътрешните работи, ако, разбира се, имаше тази възможност.
Националната полиция да се интересува от една книга, при положение, че това би могло да бъде дело от частен характер, означава, че това е поръчка, която тотално иска да смачка Петър Илиев, респективно да уязви мен.
Прекрасно разбирам, че политиката е мръсна игра и не се интересува от съдбите на хората, в случая - от съдбата на един преподавател по конституционно право. Ясно е, че той и неговата книга са повод да ми бъде обяснено, че аз така не мога да ги правя тия работи.
Добре. Разбрах посланието. А сега моето:
Аз за Петър Илиев ще се погрижа, както се грижа за всички почтени и лоялни хора, които познавам. И също така ще се погрижа да разбера кой си ти или кои сте вие, които сте в състояние да изгорите книга, да съсипете човек заради амбициите си за власт. И след това всичко по реда си. Законовият ред.".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

след дъжд качулка

Славчо, ако беше оставил човеко да си продава шнорхелите , по добре щеше да направиш за него .......!

03.09.2021 07:51:05

Анонимен

Каза цар Станислав първи.

02.09.2021 07:13:09

Анонимен

Много глупаво изказване. И арогантно. Не познавам Илиев нито като човек, нито като специалист. Очевидно е обаче, че има някакъв проблем с плагиата. ИТН не са могли да знаят за него и не са предвидили последиците. След като се разбра ,обаче, трябваше скромно да го оттеглят, а не Трифонов да се репчи, да плаши и да се прави на господ. Никой не гори книги, а когато искаш да правиш кариера и да ставаш публична личност, трябва да си готов да те гледат под микроскоп и съответно да си понесеш последствията. И не разбрах, Слави само за тези които познава ли смята да се погрижи, понеже за него са гласували и непознати. С тях какво ще стане? А за съдебното преследване - може да прави каквото си поиска ( в рамките на закона) ама после да не се обижда на решението. Откъдето и да го погледнеш - арогантно и глупаво.

02.09.2021 07:02:04

Анонимен

Не е твоя работа, засега, Слави! Трябва засега да се погрижат СУ и Юридическият факултет, а след това можеш да вземеш под крилото си в шоуто авера си Пешо.

01.09.2021 21:25:22

Анонимен

"Умните не се обиждат, а си правят изводи. Агата Кристи" Госин Трифонов и госин Илиев трябва да помислят и разсъдят, че всеки политик в Европа, щом бъде уличен в плагиатство, моментално подава оставка и забравя за политиката. В Европа, но не и в България!

01.09.2021 21:23:48

чака

Чалгар "умник ????"

01.09.2021 17:48:30

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.