• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Серина Уилямс: Пиронкова е невероятна (Видео)

Серина Уилямс: Пиронкова е невероятна (Видео)

/КРОСС/ Серина Уилямс оцени високо представянето на Цветана Пиронкова на US Open. Американката спечели четвъртфинала помежду им след обрат, но показа уважение към играта на съперничката си.

Пиронкова впечатли света на тениса, като след тригодишно прекъсване и майчинство се завърна и записа най-доброто си класиране в Ню Йорк.

"Този мач показва колко корави могат да бъдат майките. Щом можеш да родиш дете, можеш да направиш всичко. Тя е невероятна", каза Уилямс в интервюто на корта, което победителите по традиция дават.

"Щастлива съм, че съм тук и говоря с вас, защото в един момент мислех, че няма да успея. Борих се. Това е нещо, заради което се вълнувам много - никога не се предавам", заяви американката, която продължава да мечтае за рекордната 24-а титла от Големия шлем.

По думите ѝ майчинството и спортът са като два свята. "След мач отиваш и сменяш памперси. Сюрреалистично е".

Уилямс посочи, че целта ѝ е да подобри представянето си в началото на мачовете. Срещу Пиронкова американката започна неубедително, но впоследствие заигра в познатия си стил и не позволи на българката да стигне до победата.

 

&feature=emb_logo

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Махнете снимката на Кинг-Конг, че ме е страх от не

Белоруската Азаренка е невероятна, защото нощес отстрани кингконгът Серена Уилямс от турнира, въпреки напъните на цяла Америка тя да го спечели. Но годзилата си остава годзила. Браво и на Пиронкова, че игра великолепно срещу това черно чудовище и малко не й стигна да отиде на полуфинал.

11.09.2020 15:08:36

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.