• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8003
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 1.9788
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Росен Плевнелиев: Моят апел към депутатите през следващите два месеца е да свършат смислена работа за държавата

Росен Плевнелиев: Моят апел към депутатите през следващите два месеца е да свършат смислена работа за държавата

/КРОСС/ Моят апел към депутатите през следващите два месеца е да свършат смислена работа за държавата. Дълбоко се притеснявам от всичко, което виждам. Това каза в интервю за предаването „120 минути" Росен Плевнелиев, президент на България в периода 2012-2017 г., по повод новите правила за назначаване на служебен кабинет.

Според него като цяло промените в основния закон са полезни. Добре е, че има ограничения в избора на служебен премиер, но изборът е много ограничен.

Плевнелиев призна, че се притеснява от започналата вече предизборна кампания.

„Едните нищо ново не са научили, другите - май също. То не са странни арести, липсва елементарно обяснение какво се случва в държавата. Ври и кипи до такава степен, че секретарят на МВР обяснява как главният прокурор го натиска. Това не може да остава под масата, за това трябва да се говори и това не може да бъде предизборно по никакъв начин", коментира президентът.

Скандалите от последните седмици се отразяват върху имиджа на страната, заяви Плевнелиев. Задачата на следващото редовно правителство ще е много сложна, смята той.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Плювньо, плювнь-о-о-о-о, никой за нищо не те пита. Пълзи обратно под камъка. Те депутатите за десет месеца нищо читаво не свършиха, та сега в оставащите ще свършат. Смешник. Освен ако не намекваш, че трябва да си довършат работите за които са поели ангажименти ( не пред избирателите, разбира се) и вече са усвоили парите.

08.04.2024 13:45:15

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.