• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Родни фирми се разрастват от семейни проекти до стотици служители с над 50 000 кв.м. индустриална площ

Родни фирми се разрастват от семейни проекти до стотици служители с над 50 000 кв.м. индустриална площ
Бизнес Оскарите представят добрите примери - "Юнимет" Казанлък

/КРОСС/ Разрастването на българските компании, започнали преди четвърт век като семеен проект, а днес създават стотици работни места, ще бъдат отличени от десетото юбилейно издание на Balkan Business Awards. Организатори на форума са Global Media, част от международната платформа за сътрудничество - GLOBAL LEADERS.

Церемонията ще се състои на 07.05.2024 г. в 5-звездния Hyatt Regency Sofia.

Финалист за златните статуетки е Юнимет ЕООД - семейна компания, създадена през 1999 г, която повече от 25 години е лидер на българския пазар в областта на търговията на едро с метали за машиностроенето и индустриалното производство.

Основната гама на търгуваните продукти включва конструкционни, легирани, инструментални, пружинни, автоматни и хромирани стомани, както и различни цветни метали. Продукцията се доставя в широк асортимент на размери и профили (кръгли, квадратни и правоъгълни пръти / тръби / листове / телове и др.).

Централният офис и складове на фирмата се намират в Казанлък и са разположени на площ от 50 000 м2. Материалната база се увеличава постоянно и днес Юнимет ЕООД разполага със 7 закрити склада с обща площ над 10 000 м2.

Разполага и с различни лентоотрезни и дисково-отрезни машини. Фирмата извършва и външнотърговска дейност - износ на машини и части за машиностроенето за пазарите в и извън ЕС.

Партньорите на събитието, изготвили за поредна година безупречната селекция за наградите, са: ЗОНТА Клуб София, Българската Търговско-Промишлена Палата, Асоциацията на Индустриалния Капитал, Асоциацията на българските лидери и предприемачи, Македонско-Българската Стопанска Камара, Българо-Турската Търговско-Индустриална Камара, Българо-Македонската Търговска Палата, Българо-Китайската Търговско Промишлена Палата, Международният Институт за Сигурност и Сътрудничество и др.

 

Снимка: Юнимет

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.