• 27 Юли 2024 |
  •  USD / BGN 1.8010
  •  GBP / BGN 2.3179
  •  CHF / BGN 2.0386
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Животът е хубав с LG - кампанията "навсякъде и по всяко време" идва в Пловдив

Животът е хубав с LG - кампанията "навсякъде и по всяко време" идва в Пловдив
На 27.05 и 28.05 жителите на Пловдив ще имат възможност да посетят специалната каравана на LG.

/КРОСС/ LG Electronics обяви старта на кампанията "Животът е добър с LG - навсякъде и по всяко време" в оживения град Пловдив. От 27-ми до 28-ми май караваната на LG ще бъде разположена на централна локация на улица "Капитан Райчо Николов" 2, срещу фонтаните, като ще предостави на пловдивчани най-новите иновативни продукти и технологии.

Посетителите на караваната на LG в Пловдив ще имат изключителната възможност да се запознаят отблизо с най-съвременните продукти на LG, предназначени да подобрят ежедневието. Една от основните атракции ще бъде хладилникът LG MoodUp - световна сензация, която позволява на потребителите да свържат телефоните си и да пускат любимите си мелодии, докато вратата на хладилника променя цветовете си в синхрон с музиката. Освен това ще бъде представен революционният WashTower - комбинирана пералня и сушилня със специализирани функции за различни видове дрехи и материи.

Гражданите на Пловдив ще могат да се възползват и от безплатен ремонт на своите телевизори, монитори и домакински уреди на LG, дори ако гаранцията им е изтекла, ако продуктите са закупени след 1 януари 2019 г.

"Вълнуваме се, че ще се ангажираме с нашите ценни клиенти в Пловдив и ще покажем как интелигентните технологии на LG могат да направят живота по-лесен и по-добър", каза Петко Кунев, Мениджър Бизнес решения. - "Нашият екип от експерти ще бъде на разположение, за да демонстрира характеристиките и функционалностите на най-новите ни продукти чрез интерактивни екрани, предоставяйки персонализирани препоръки, съобразени с индивидуалните нужди и предпочитания."

Освен да разгледат иновативните устройства на LG, посетителите могат да се възползват от интерактивно съдържание и многобройни изненади. Кампанията има за цел да илюстрира един модерен и иновативен начин на живот, като подчертава как интелигентните технологии помагат за спестяване на време и енергия в ежедневните битови или бизнес задачи.

Присъединете се към нас в Пловдив, докато празнуваме живота - навсякъде и по всяко време!

За повече информация относно кампанията, моля, посетете: https://www.lg.com/bg/lglifesgood-karavana.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.