• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Почистване на мазета - всичко което трябва да знаете

Почистване на мазета - всичко което трябва да знаете

/КРОСС/  В един момент се чудите какво да правите с някое старо шкафче, след като тъкмо сте се сдобили с чисто нов луксозен шкаф, а в следващия момент отговорът е ясен - отива в мазето. Добре, че разполагаме с това допълнително, с което разполагаме - там можем да отнесем всяка ненужна вещ, която смятаме, че все пак може да се окаже потребна в един момент.

След известно време обаче пространството започва да се препълва и трудно можем да достигнем нещо, което ни е необходимо. Освен това се събира толкова прах, че сигурно би могла да ви създаде алергия дори само да влезете за малко да вземете някой буркан с компот.

Проблемът е следният - кой днес има времето да слезе и да чисти мазето цял ден? Едва ли бихте искали дори малкото ви свободно време да си замине по този начин.

Добрата новина е, че спокойно можете да оставите задачата за почистване на мазета на опитните професионалисти от SofDestroy.com. Така ще се насладите на почистено, подредено и просторно мазе, както и на свободно време.

Какво да имате предвид при почистване на мазета

Ако все пак сте решили да спестите от средствата си и сами да се заемете с мисията „Почистване на мазе", трябва да имате предвид няколко неща, преди да пристъпите към действие. В противен случай можете да останете неприятно изненадани.

Първоначално ще се сблъскате с толкова много прах, че една пясъчна пустинна буря ще ви се стори като забавление. Пригответе се с подходящото работно облекло, а може да използвате и маска, за да предпазите дихателната си система.

След като се справите с праха, ще откриете, че вероятно се е развил и мухъл на много места. Имайте предвид, че е добре да се погрижите и за него, след като разчистите вещите, тъй като той може да нанесе щети на основите на сградата и да доведе до течове у дома.

Не на последно място, ако сте складирали много вещи през годините, имайте предвид, че разчистването им може да представлява тежка физическа работа. Умората може да не ви позволи да се справите в един ден, а освен това трябва и да помислите къде точно ще извозите обемните вещи като например мебели.

Можете ли да се доверите на професионалисти

Ако всичко това ви се струва като лош сън, вместо това можете да потърсите услуги за професионално почистване на мазета от надеждна фирма за „Кърти, чисти, извозва".

Фирмите, предлагащи подобни услуги, разполагат с опит и експертиза и обучени хамали, които биха се справили с всеки проблем бързо и ефикасно. Колкото и голяма да е бъркотията в мазето, след като те си тръгнат, то ще бъде в безупречен вид.

След това ще можете спокойно да подредите зимнината и да се наслаждавате на лесен достъп всеки път, когато ви се прииска да се подсладите с малко компот. Освен това ще ви бъде много по-лесно, след като веднъж мазето е почистено, да го поддържате в добър вид.

Всичко, което се иска от вас след това, е да не складирате вещи, които никога няма да ви потрябват, и да се стремите да спазвате ред винаги, когато оставяте някоя вещ в мазето.

Колко струва услугата за почистване на мазе

Всяка една фирма за „Кърти, чисти, извозва" определя цени за почистване на мазе, като взима под внимание съвкупност от фактори. Важна е квадратурата на помещението, както и какво количество боклук ще трябва да бъде изнесено от хамалите.

Видът на самите отпадъци също е от значение за труда, който ще трябва да положат служителите, следователно ще се отрази и на крайната цена на услугата.
Ако искате да получите точната цена за почистване на вашето мазе, можете да се свържете с екипа на SofDestroy.com.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.