• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Нестандартни идеи за коледни подаръци, които да пробвате тази година

Нестандартни идеи за коледни подаръци, които да пробвате тази година

/КРОСС/ Ако сте на лов за коледни подаръци, но държите тази година да заложите на оригиналното и нестандартното, на правилното място сте. В този материал ще ви предоставим интересни идеи, с които да блеснете в офиса, на семейното събиране или сред приятелите си. Възползвайте се от нашите предложения в редовете по-долу.

Подарък тип награда или отличие

Не е задължително да плащате високи цени за подаръци, за да зарадвате любим човек. Казват, че най-важен е жестът и в действителност е така. Но ако вашата изненада накара човека отсреща да се почувства значим, ефектът ще е още по-добър. Предлагаме ви да го отличите с титла или награда за неговото най-силно качество - да бъде страхотна баба, да е готин шеф, грижовен личен лекар и така нататък.

Подарък преживяване

Ако държите на нещо наистина впечатляващо, зарежете материалните подаръци. Вместо това, подарете емоция, преживяване, а защо не и адреналин? Не е нужно близкият човек срещу вас да е почитател на екстремните спортове, за да се зарадва на изненада от типа на полет с балон, рафтинг приключение или конна езда. Напротив - ако тези активности са новост за него, ще го зарадвате още повече.

Подарък в шеговит стил

Внимание - този вид изненади са подходящи само за хора с чувство за хумор. Старателно преценете на кой от близките ви ще допадне забавен подарък. Чудесни идеи са карикатурите. Те са в достатъчно шеговит стил, а освен това остават за спомен за много години напред. Можете да продължите забавна концепция и в коледната картичка, като измислите хумористично пожелание в рими.

Подарък с обещание

В днешното забързано ежедневие все по-рядко ни остава време за близките, за срещи с приятели, за семейни събирания. Добре, че са празници като Коледа, та да се съберем на една трапеза и да споделим приятното настроение и мигове заедно. На този ден можете да поднесете подарък с обещание за повече срещи през идната година. Заложете на красив сервиз за готвене с идеята следващия път домакинята да ви сготви любимата си рецепта и да поставите нова традиция за по-чести събирания.

Подарък с кауза

Съчетайте полезното с приятното, като подарите на близките си сувенири или предмети ръчна изработка от благотворителен базар. Изберете изненади, които носят в себе си кауза в подкрепа и помощ на нуждаещите се. Това е отличен начин да направите тазгодишната Коледа свята. Такъв тип подаръци възобновяват вярата в доброто и човечността.

Побързайте с коледния шопинг, защото празниците наближават! Не оставяйте за последния момент избора на подаръци, ако искате те наистина да зарадват вашите любими хора и близки.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.