• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Петър Волгин за напускащите партия на Слави: Това са най-банални политически тарикати

Петър Волгин за напускащите партия на Слави: Това са най-банални политически тарикати

/КРОСС/ Винаги съм гледал на предателството като на едно от най-противните черти на характера. Мога да простя много недостатъци - глупост, мързел, безразличие, но предателство - никога. То обезсмисля всички положителни черти, които предателят може би притежава. Не ме интересува дали е умен, дали е завършил всички университети от Бръшляновата лига, дали е предприемчив и иновативен. Всичко това изчезва на мига, в който лъсва предателската същност.

И, да, напусналите групата на ИТН са точно такива. И, много ви моля, не ми обяснявайте, че постъпвали морално, че се били разочаровали от Слави, че не заспивали от мисли за България. Да, нормално е да се разочароваш от партията, към която принадлежиш, или от нейния лидер. Но в такъв случай достойното поведение е да напуснеш парламента. Най-малкото защото си влязъл там, благодарение именно на тази партия и на този лидер. Без тях щеше да продължиш да бъдеш тотален анонимник. Така че сега напускащите не са нито "морални", нито "милеещи за бъдещето на България".

Това са най-банални политически тарикати, които искат да се облагодетелстват максимално за краткото време живот, който остава на този парламент. Освен всичко останало, днешната случка за пореден път показва истинската същност на фронтмените на "Продължаваме промяната". След като прибягват до услугите на предатели, значи в самите тях има нещо дълбоко сбъркано. И, не, за никаква борба с корупцията не става въпрос. Става дума за най-банална човешка страст да откраднеш колкото се може повече, преди да си отидеш от властта. Наистина, българският политически живот е една непрекъснато повтаряща се пошлост.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

А ти какъв тарикат си, другарю Волгин - вероятно, небанален!

17.06.2022 12:00:36

Анонимен

Винаги чета с интерес изказванията на Волгин. Поздравления!

14.06.2022 17:41:25

БНР

И тоя педал волгин пак се изказва неподготвен!

14.06.2022 14:42:09

Анонимен

Това наистина са банални политически тарикати. Но става въпрос точно за самия Петър Волгин...

14.06.2022 14:40:18

Анонимен

Не, не е точно. По време на изборите пред електората си защитавал партийната платформа и заради нея са те избрали. --------------------------------------- Точно за това. Сега го разбра, че политиката е не правилна? Защото не го направи преди седмица, да се откаже от Министерското кресло и да напусни партията

14.06.2022 10:48:20

Анонимен

ИТН са най големите измекяри попадали в парламента някога, но за това Ганю е виновен, да повярваш на измекяра Славчо е политически толкова наивно, та този боклук от момента на създавенето му е бил само ибрикчия на мутрите, Мултигруп и Доган....Мазна подлога на руската пета колона у нас.

14.06.2022 10:35:56

Анонимен

Не, не е точно. По време на изборите пред електората си защитавал партийната платформа и заради нея са те избрали. След това се оказва, че в реалността е било измама. Избрали са те точно заради нея и няма нищо нередно да продължаваш да отстояваш това което си говорил в избирателния район. Предателство щеше да бъде към избирателите ако си изменил на това, за което си се представял.

14.06.2022 09:59:12

Анонимен

Браво, много точен коментар!

14.06.2022 07:53:48

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.