• 15 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Ивайло Цветков - Нойзи: Политиката трябва да излезе от метаполето на шоуто

Ивайло Цветков - Нойзи: Политиката трябва да излезе от метаполето на шоуто

/КРОСС/ Политиката трябва да излезе от метаполето на шоуто, тя в по-голямата си част е за решаване на съдби. Това каза културният антрополог Ивайло Цветков - Нойзи, след като депутатите задължиха Бойко Борисов да се яви в сряда в парламента, а той заяви, че има опит да сблъсък с него. Политиката не е да ни забавлява и новите партии малко не го разбират това, добави той. Относно консултациите, според Цветков те са в един ден, за да се свърши по-бързо работата и да се намери решение. Той предположи, че ако се стигне до връчване на трети мандат, той ще е за БСП.

Политологът Страхил Делийски видя в поведението на новите партии опит вулгарността в политически смисъл да се замени с агресивност. Институциите трябва да вкарват в някакви норми, но ако заместим вулгарността с нормата на агресията - не знам дали ще стигнем далеч, коментира той.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

В политиката следва да се използва целият достъпен и законен, упражнен в интерес на страната и народа спектър от възможности. Не може да се допуска толерантност към порочни форми на управление, още повече водещи до очевидно негативни резултати. В този смисъл агресивността е напълно адекватна и целесъобразна. На всички политици и политикани трябва да е ясно, че все някога идва ден за разплата и тогава словоблудието и административните хватки няма да спасят от позор никой негодник. Най-малко от позор. Съдебно преследване на основата на анализ на целите и средствата на предходното управление също е не само адекватно, но и справедливо. Просто всичко трябва да стане професионално и ефективно.

19.04.2021 10:43:11

Анонимен

...и е прав !

19.04.2021 10:25:25

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.