• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Анатолий Антонов: САЩ демонстрират безразличие към престъпленията на Киев, изпращайки му нова военна помощ

Анатолий Антонов: САЩ демонстрират безразличие към престъпленията на Киев, изпращайки му нова военна помощ

/КРОСС/ Вашингтон демонстрира безразличие към престъпленията на Киев, като му изпраща нов пакет военна помощ в размер на 300 милиона долара, заяви посланикът на Русия в САЩ Анатолий Антонов в канала на руската дипломатическа мисия в телеграм, предават руски медии, цитирани от БТА.

"Отчитаме упоритостта на администрацията в ескалирането на украинската криза. Местните власти за пореден път гордо говорят за предоставяне на финансова помощ и поредната партида боеприпаси на своите отчаяни марионетки в Киев. В същото време те склоняват и европейските сателити да сковат технологичното развитие на Русия с допълнителни търговски бариери", подчерта руският дипломат, коментирайки поредния пакет американска военна помощ за Украйна.

"И то непосредствено след поредицата от терористични атаки на американски пълномощници в Москва и Подмосковието. Вместо да потърси отговорност от режима на украинския президент Володимир Зеленски, Вашингтон демонстративно остава безразличен към престъпленията на бандеровците. Публичните изявления на Белия дом, че уж не подкрепя нападенията на ВСУ в сърцето на нашата родина, не струват нищо", допълни Антонов.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

САЩ са подпалили 100 военни конфликта от 1945 година Трябва да бьдат осьдени да не се занимават повече с политика Да се закрие НАТО АСЕАН и други военни сьюзи Да се премести ОНН в Азия или Южна Америка Да изплатят репараций на всички пострадали дьржави в света Изгорени в Япония само 900 хиляди В Виетнам 3 милиона В Корея 600 хил Тогава света ще се кротне Но иска се всички срещу тях да скочат Политиците са проблема а не народа им

02.06.2023 01:51:28

Анонимен

Зависи от коя кмбанария гледа, анонимко.

01.06.2023 13:48:42

Анонимен

Престъпниците говорят за престъпления....наглост

01.06.2023 11:36:14

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.