• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Свидетел на инцидента с блъснато от автобус дете: Хората гледаха, никой не извика помощ от поликлиниката

Свидетел на инцидента с блъснато от автобус дете: Хората гледаха, никой не извика помощ от поликлиниката

/КРОСС/ Автобус на градския транспорт блъсна дете в столичния квартал "Младост". 12-годишното момче е било с електрическа тротинетка и е пресичало на зелен светофар, като в същото време светва зелено и за преминаващите автомобили на кръстовището.

Според очевидци шофьорът на автобус по линия 314 не е видял детето. След инцидента, то е откарано в "Пирогов" и му е направена операция.

Идвах отгоре с автомобила си, видях на стотина метра пред мен, че светва зелено, автобусът започна да завива и в следващия момент рязко наби спирачки, разказа пред БНТ журналистът Златко Желев, който става очевидец на инцидента.

Златко Желев, свидетел: Приближих се с колата, видях детето, което изпитваше неистови болки, крещеше, а лявото му краче беше окървавено. Гледката наистина беше ужасяваща. Видях, че хората се опитваха да окажат помощ на детето, имаше страшно много кръв. В следващия момент полицейски патрули започнаха да опитват да регулират движението, защото трафикът беше интензивен. След това видях таксиджия, който спря страшно близо до патрулката и започна да снима с телефона си, което ме потресе.

Много хора стояха и не взеха никакво отношение, което не мога да разбера, защото в крайна сметка поликлиниката е само на 25 м и никой не се намери да извика помощ, докато чакат линейката, допълни още Желев.

 

*Снимка: БГНЕС

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.