• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Проф. Слатински: По-глупава партия от ИТН не сме имали!

Проф. Слатински: По-глупава партия от ИТН не сме имали!

/КРОСС/ Извинявайте, но по-глупава партия сред ползвалите се със значителна народна подкрепа партии от ИТН не сме имали!
Ама наистина - каквото и да кажат, както и да постъпят, все излиза глупаво!!!! Не можаха да измислят или сторят поне едно-едничко що-годе умно нещо.

Потресаващо говорене и вършене на глупави работи!!
Защо те се показват като глупава партия?
Ами защото отговарят на дефиницията за глупава общност от хора.

Една общност от индивиди е глупава (деструктивна), ако това, което тя прави като общност е по-глупаво (по-деструктивно) от сумата от всички глупави (деструктивни) неща, които могат да направят нейните индивиди поотделно.
В науката това е обратното на синергията, т.е. диссинергия.
При синергията 1 + 1 = 3
При диссинергията 1 + 1 = 1

Има поне 4 причини ИТН да се държи по този политически глупав начин.
1. ИТН нямат позитивна визия - те са Против всичко, което не ги кефи, но не знаят изобщо за какво са За.
2. ИТН искат само едно - да става тяхното и точка.
3. ИТН сега участват в политиката, а в политиката участват политици, но ИТН изобщо не са политици, те бъкел не разбират от политика и не желаят да научат поне нещо от нея.
4. ИТН имат патологично голямо себемнение, те са болни от тежко болно Его, взели са се толкова насериозно, че ще се пръснат от надутата си липса на самокритичност и от колосалния дефицит на способност да допуснат, че могат да грешат.
И ето, че след като глупаво до бездарност и бездарно до глупост профукаха и в двата парламента, в които участват, и двата мандата, които имаха, ИТН продължават да трупат камъни върху своя връх от глупави приказки и действия, точно както българските макета трупали камъни белким направят Вихрен по-висок от Мусала

ИТН се обявиха опозиция. На какво? На власт, която още я няма. Глупава поза е тяхната опозиция! Опозиция по принцип. А в същото време казват, че трябва да се подкрепи служебното правителство. Ами ако с третия мандат вземе някой та предложи служебното правителство, тогава ИТН шизофренично хем ще са му опозиция, хем ще го подкрепят.

Благодарение на глупостите, които системно върши ИТН, ние вече имаме две опозиции, те са двете партии с най-много депутати и сборът на депутатите им е повече от половината.
Ами да плеснат с ръце и да се прегърнат тогава. И без това се държат като сиамски близнаци с лидери, които са да хванеш единия, да удариш другия като псевдосемократи, мегаломани с увредена социална психика и с анормален нарцисизъм.
Много прав бях когато още през 2003 година написах анализ до президента за предизвикателствата и рисковете в Страната на Бойко и Слави....

Анализ на проф. Николай Слатински, лична страница във ФБ

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

С така нареченото интервю от петък Слави счупи рекордите за самомнение и самолюбие, фалшиви претенции и каквото искате още!Напълно потвърждава диагнозата на Слатински. Дано "суверенът" да е разбрал, и да то изпрати на мястото му - борба за пето до седмо място в парламента! Иначе лошо ни се пише с невъзпитани и нахални тошковци.

28.08.2021 23:26:14

Анонимен

Глупавите партии са резултат от глупавата, направо профанска социално-икономическа система, каквато е капитализмът от 19-ти век, който разни самозвани демократчета, като уважаемия "професор," реставрираха и ни навряха там, поради пълна липса на идея за бъдещето. Действаха по спомени на баба и дядо от преди 9-ти. Има едно единствено спасение за държавата ни и това е комунизмът. Проумейте го. За ваше добро е.

27.08.2021 16:34:05

Анонимен

Усъвършенстването е безгранично, Професоре! Винаги може една нова партия да счупи рекорда на глупостта, а защо не и някоя от старите?!

22.08.2021 08:22:13

Анонимен

Слатински дългия изигра ролята за която му платиха пребогато, направи целия този фарс за да се върне толупа на власт, а иначе по точното определение е няма по глупав и прост народ от българския… за съжаление.

21.08.2021 16:54:34

Анонимен

Да ме прощава Г-н Професора, но не, не са глупави! Просто искат цялата власт.

20.08.2021 14:02:24

Анонимен

Чалгарската популярност много заблуди ИТН. Те спечелиха изборите заради мобилизацията на българския избирател ГЕРБ да не е повече първа политическа сила. Сега, когато стана ясно, че ГЕРБ е история, дори да спечелят не могат да съставят правителство, което да е подкрепено в Парламента. При такава ситуация ИТН може да се окажат 4-а или 5-а партия при следващите избори.

20.08.2021 12:47:38

Анонимен

ИТН се провалиха с трясък. Трябва да си дебил-чалгар - комбинация и от двете, за да гласуваш пак за тях. С това наляха допълнително вода във воденицата на ГЕРБ. ГЕРБ заедно с присъдружните "патриоти" направиха всичко възможно да минират бъдещите служебни правителства на Радев и да се постараят максимално да го дискредитират. А и той влиза в позата на мачо вместо да отчита чистосърдечно грешки и пропуски, и така им се хваща на въдицата. Така всичко се подготвя за триумфално връщане на ГЕРБ-"СДС" с по-приемливи "европейски" фигури начело и с ББ дърпащ конците от удобно банкянско диванче. А Слави ще рони сълзи от своето 7/8 диванче заедно с некадърната си сценаристка паплач! Ще секнат и паричките и скоро ще ги видим измамени, изоставени и фалирали!

19.08.2021 18:36:41

Българин с двойно гражданство

След като ИТН атакува министъра на икономиката Кирил Петков за това, че имал двойно гражданство, въпреки че той вече се е отказал от канадското, трябва Станислав Трифонов и глупавите му подчинени да са наясно, че от ДВА милиона българи зад граница тия повече гласове на избори няма да получат. Тези българи са принудени да са в чужбина заради кочината у нас и искат да се върнат, но като виждат, че се праят пречки за тяхната реализация от тия, които най-много се правеха на техни приятели, сега вече гласовете им ще отидат за други партии или просто няма да си губят времето да ходят до секциите. КАКВИ ТЪПАНАРИ СА ТЕЗИ ОТ ИТН, и то не само за това...

19.08.2021 16:28:26

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.