• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Елена Поптодорова: Когато има дефицити в работата на службите, те трябва да бъде лекувани

Елена Поптодорова: Когато има дефицити в работата на службите, те трябва да бъде лекувани

/КРОСС/ Когато има дефицити в работата на службите, те трябва да бъде лекувани. Това каза дипломатът Елена Поптодорова в предаването „Денят започва с Георги Любенов" по БНТ в коментар на изнесените записи от заседанието на Националния съвет на ПП.

Темите за управлението на държавата, за властта и за преговорите за формиране на правителство по думите й са били обсъждани по неадекватен начин. „ПП искат да са нетрадиционна партия, облачна партия, но политическият живот има други характеристики и други изисквания. Не е възможно 50 души да обсъждат специфични, сложни и с висока степен на дискретност въпроси. Това, че те нямат едно консолидирано по-малко ръководство е техен проблем. Подобна координация, допитване не се извършва по този начин", категорична бе Поптодорова.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ленче, не се излагай на стари години. Ти много добре знаеш как навремето градеше като млада кариера с една английска гимназия.

28.05.2023 23:25:43

НАПЪЛНО СЪГЛАСЕН

...С ПЪРВИЯ.!

28.05.2023 22:06:25

И ТЕ ТАКА

КАТО ИМА ....ДЕФИЦИТ , ХОДИМ ДА ГЕПИМ В ....КОРЕКОМЧЕТО ........САМО КРЕМЧЕТА....!!!

28.05.2023 22:04:30

Анонимен

Опитайте се да си представите с каква машина се сблъсква обществото ни. Погледнете, колко бързо организираха нови и стари муцуни, негодници, мошеници и дори клептомани. Стройна кохорта апологети на евроатлантизма, които правят всичко възможно да замажат ситуацията и дпеместят акцентите от важното към празнословието. Нито един от тези идиоти не казва нищо конкретно, не дава оценка за нивото на морала на политиканите, просто всички си дуднат едно и също - ПП се изложиха, ама ние не сме като тях .. ние ще ви водим към спасението.. може и да не стигнем до там, но ще ви водим ... вервайте ни и още много бла-бла. Чак ми става обидно, когато дебили като Поптодорова, а тя вероятно е и щатски агент, имайки предвид системните и кражби по време на престоя й в щатите, сеят псевдомъдрост в разораната нива на българското съзнание. То пък едно съзнание и заинтересованост.

28.05.2023 18:20:33

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.