• 13 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Публикувана е обществената поръчка за мобилни устройства и мобилна свързаност на видеонаблюдението след края на изборния ден

Публикувана е обществената поръчка за мобилни устройства и мобилна свързаност на видеонаблюдението след края на изборния ден

/КРОСС/ Националният системен интегратор „Информационно обслужване“ АД обяви обществена поръчка за доставка на технически устройства и осигуряване на мобилна свързаност на видеонаблюдението в реално време и видеозаснемането след края на изборния ден на 2 април 2023 г., съгласно чл. 57, ал. 1, т. 34 от Изборния кодекс. Поръчката е публикувана на Централизираната автоматизирана информационна система „Електронни обществени поръчки“.

Обществената поръчка се провежда по реда на параграф 3 от Изборния кодекс чрез процедура по договаряне без обявление, когато е необходимо неотложно възлагане на поръчката поради изключителни обстоятелства.

С цел минимизиране на риска от претоварване на информационно-комуникационната инфраструктура на мобилните оператори, поръчката е разделена на три лота, като изискванията към дейностите, предмет на възлагане, са подробно описани в трите приложения към Техническите спецификации на Възложителя. Общата прогнозна стойност на обществената поръчка е в размер на 2 804 800 лв. без ДДС. Мобилните устройства, стойките за стационарно разполагане на устройствата и  Data SIM картите с осигурена мобилна свързаност по всяка обособена позиция, следва да бъдат доставени на „Информационна обслужване“ до 21.03.2023 г.

Покани са изпратени до трите мобилни оператора у нас – А1, Виваком и Йеттел. Срокът за подаване на офертите е до 10 март 2023 г. Те ще бъдат отворени в понеделник, 13 март, когато ще започнат и същинските преговори.

Министерство на електронното управление вярва в подкрепата на бизнеса, в лицето на телеком операторите, които ще подкрепят държавата в това предизвикателство.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.