• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Прокуратурата: Психологът Иван Владимиров е застрелян в лицето, никой не е видял убийството

Прокуратурата: Психологът Иван Владимиров е застрелян в лицето, никой не е видял убийството

/КРОСС/ Тази сутрин стана ясно, че известният психолог Иван Владимиров - Нав е бил убит през нощта след съседски скандал в София. По случая има задържан. Извършен е оглед, разпитани са съседи, съобщиха на брифинг от прокуратурата.

"Това, което можем да кажем със сигурност, е, че убийството е извършено вчера, около 22:30 ч. вечерта в жилищна кооперация на ул. "Черковна". Вероятно прибирайки се към дома си, пострадалият може би е влязъл в конфликт с обвиняемия по делото и е бил застрелян с един изстрел в лицето, като смъртта му е настъпила мигновено", посочи говорителят на Софийската градска прокуратура Десислава Петрова.

Трупът е намерен на междуетажната площадка от двама съседи, които малко преди това са чули изстрели и са усетили странна миризма. Подали са веднага сигнал на 112.

По информация на прокуратурата между обвиняемия и жертвата е имало влошени отношения, постоянни конфликти на междусъседска основа, имало е спорове от битов характер, но все още е в процес на изясняване точната причина, поради която е настъпила смъртта на пострадалия.

По-рано главният секретар на МВР Петър Тодоров заяви, че задържаният за убийството на психолога е бил служител на МВР преди 23 години. За причините, довели до трагичния случай, Тодоров посочи изострени съседки отношения, за които са подавани сигнали от 2020 г. насам. Има 12 подадени сигнала, като основната част от тях са от извършителя по отношение на действия на майката на жертвата. Сигналите не са били за насилие, а по битови въпроси - шум, цапане на общите части и други подобни.

Главният секретар посочи, че са дадени указания на областните дирекции и районни управления за още по-голямо прецизиране на мотивите, с които гражданите изискват да придобият оръжие. В момента се извършват проверки на вече дадените оръжия.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

известният психолог Иван Владимиров - Нав. Тази втора фамилия Нав, от НАВлек ли произхожда, странно име, странен субект, вратата му била нацапана с машинно масло и веднага решил, че за това е виновен лошия съсед.

10.02.2023 08:44:56

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.