• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Путин: Зад саботажа в "Северен поток" стои някой, който се стреми да прекъсне връзките между Руската федерация и ЕС

Путин: Зад саботажа в "Северен поток" стои някой, който се стреми да прекъсне връзките между Руската федерация и ЕС

/КРОСС/ Зад саботажа на „Северен поток" стои някой, който се стреми да прекъсне връзките между Русия и Европейския съюз и да отслаби последния. Това заяви в сряда руският президент Владимир Путин, говорейки на форума на Руската енергийна седмица, съобщават руски медии.

"Кой стои зад саботажа в "Северен поток"? Очевидно този, който се стреми окончателно да прекъсне връзките между Русия и Европейския съюз, напълно да подкопае и довърши политическата субективност на Европа, да отслаби нейния индустриален потенциал, да превземе пазара", заяви още Путин.

„Облагодетелстваните от експлозията на газопроводите "Северен поток" и "Северен поток 2" са разбираеми, това са САЩ и страните с алтернативни пътища за доставки", каза Путин.

„Бенефициентите вече са ясни: геополитическото значение на останалите газови системи нараства. Те минават през територията на Полша, Ямал - Европа, два потока през територията на Украйна, всички наведнъж Русия построи със собствени пари. И също така САЩ, разбира се, които сега могат да доставят енергийни ресурси на високи цени", коментира Путин.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Какво да доставят САЩ те за тях няма На Европа ще продават Как ще карат от разстояние на 7 хил км При авария става екологична катастрофа Но важното е да се сее омраза злоба и ненавист кьм най голямата дьржава в света Русия винаги е била световна сила и пак ще бьде Дали ви харесва или не тя има своята мисия и политика И никого не пита за разрешение

13.10.2022 06:27:31

Анонимен

Връзките ги прекъснахте вие др. Фюрер, едностранно за енти път спряхте доставките на газ за Европа. Както се вижда днес Европа ще се оправи без вас, но вашите приходи ще паднат драстично, а имате да плащате бая обезщетения на близките на загинали на фронта войници….

12.10.2022 20:57:03

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.