• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8003
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 1.9788
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

На CES 2023 LG демонстрира нови кухненски решения за усъвършенствани кулинарни изживявания

На  CES 2023 LG демонстрира нови кухненски решения за усъвършенствани кулинарни изживявания

/КРОСС/ LG Electronics (LG) ще демонстрира на CES 2023 подобрено изживяване в кулинарния живот със своите последни, усъвършенствани кухненски уреди с добавена стойност за потребителите. Съдомиялната LG QuadWash® Pro и фурните LG InstaView® Combination Double Wall Oven и Electric Double Slide-in Range, както и микровълновата фурна LG Over-the-Range Microwave Oven обещават мощност и ефикасност на работата, благодарение на усъвършенстваните технологии на компанията и изключителното удобство, което интеграцията с LG ThinQ™ осигурява.

Съдомиялна LG QuadWash Pro

За бързо и лесно почистване след храненето, LG QuadWash Pro съдомиялната може да измие безупречно съдовете само за един час. QuadWash Pro осигурява подобрена мощност на почистването, използвайки струи вода с високо налягане, за да напръска съдовете от множество ъгли, като едновременно с това ги накисва с над един милион микробалончета, които помагат и на най-упоритите остатъци от храна да излязат. Усъвършенстваната съдомиялна от LG използва технологията Dynamic Heat Dry™, която циркулира горещ въздух в цялото й отделение, което осигурява по-бързо изсушаване и съдове, веднага готови за употреба. Що се отнася до финалните щрихи, уникалната за LG функция TrueSteam® спомага за намаляването на петната от вода, оставяйки всяка чиния, чаша и лъжица блестящо чисти.1

Комбинирана фурна LG InstaView Combination Double Wall

Допълвайки кухнята с доза класа, LG InstaView Combination Double Wall Oven е с изчистен и изискан дизайн, разработен с уникалната за LG врата InstaView тя позволява на потребителите да наблюдават процеса на готвене, почуквайки два пъти на стъклото. Така могат да избегнат нарушаването на темперетурата на готвене, което обикновено се получава при отварянето на вратата на фурната. Новата фурна има и Steam Sous Vide, иновативен метод за готвене, който използва прецизност в контрола на темперетурата, за да помогне на потребителите да приготвят у дома ястие с качество като от ресторант. А за тези, които обичат вкуса и текстурата на пържената храна, Air Fry режимът постига хрупкавостта и вкуса й с по-малко мазнина и без да е необходимо предварително затопляне.

LG InstaView Electric Double Slide-in Range

Идеална за големи семейства или за любителите на споделени събития, LG InstaView Electric Double Slide-in Range може да се похвали с голям капацитет, който позволява готвенето на няколко ястия едновременно. Фурната използва LG технологията ProBake Convection®, за да приготви храната бързо, без необходимостта от предварително затопляне. Така потребителите могат да се насладят на равномерно сготвени, вкусни ястия. Технологията LG UltraHeat е още една иновация, която спестява време, осигурявайки бързо загряване и прецизен контрол при бързо варене или къкрене. Новата InstaView линия е съвместима с LG ThinQ Recipe приложението. Лансирана по-рано през годината, тази услуга прави готвенето у дома по-лесно, като предлага над 18,000 рецепти с достъпни продукти.

Микровълнова фурна LG Over-the-Range

LG Over-the-Range Microwave Oven прави готвенето по-лесно с нови смарт функции като Steam cook и Simmer cook. Страхотна за затопляне на храната, без да я изсушава, е функцията Steam cook – използва се в комбинация със специално предоставената купа за пара2тя обещава успешен резултат и може да помогне на зеленчуците да запазят повече от естествените си ползи. От своя страна, функцията Simmer cook използва умерена топлина за нежно притопляне на храната. Новата микровълнова фурна е оборудвана и с LG ThinQ технологията, което означава, че потребителите имат достъп до различни смарт услуги за рецепти, както и могат да се възползват от редица допълнителни функции, като контрол от разстояние, проследяване на работата и статус нотификации – всичко това през приложението LG ThinQ за смарттелефони. Нещо повече, приложението дава възможност на потребителите да предотвратят проблем, преди дори да се е случил.

„Тези висококачествени решения за кухнята интегрират нашите най-нови, иновативни технологии за по-бързо, по-интелигентно и по-комфортно преживяване при готвенето и почистването,“ казва Лиу Джае-чеол, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „Ние ще продължаваме да разработваме усъвършенствани домакински уреди3, които помагат на потребителите да се насладят на по-добър кулинарен живот у дома.“

Посетителите на CES 2023 в Лас Вегас от 5 до 8 януари могат да разгледат интелигентните LG решения за кухнята на щанда на LG (#15501, Las Vegas Convention Center).

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.