• 13 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

LG WebOS 23 или как технологичната компания успява да даде решение за всяка нужда на потребителите си

LG WebOS 23 или как технологичната компания успява да  даде решение за всяка нужда на потребителите си

/КРОСС/ Потребителите на LG Electronics (LG) са в сигурни ръце, когато става въпрос за забавления у дома и иновативни решения за персонализирани потребителски изживявания. LG WebOS 23 предлага завладяващо пътешествие в бъдещето на интелигентните TV развлечения с безпроблемното съчетаване на иновации и удобство. Седнали сте на любимото си място, с дистанционно в ръка, потребителите могат да се потопят в свят, в който телевизорът не е просто екран, а портал към безкраен избор от възможности.

С WebOS 23 грижата за потребителя започва още с първите стъпки. С изключително лесна инсталация и възможност за връзка с LG ThinQ на смарт телефон, инсталирането на телевизора се превръща в синхронизирано решение, което се стреми да улесни ежедневието на потребителя, свързвайки всички уреди в дома лесно и бързо, на клик разстояние.

Новата версия на WebOS 23 има и няколко нови добавки към полезните функционалности, една от които е и Quick Cards - функция, която интуитивно организира работата на потребителите с техния телевизор. Quick Cards се намира в долната половина на екрана и се използва за групиране на определени функционалности на операционната система, правейки ги изключително лесно откриваеми. Приложението им може да се сравни с папки, в които са групирани най-важните функции, а за максимално улеснение потребителите могат да персонализират подредбата на картите, така че да позиционират най-важните за тях най-отпред. Картите включват Most Recent Resource (единствената с фиксирано място на екрана), Home Office Applications (за всички, които искат да използват екрана на телевизора за работа), Games (предложения за няколко приложения за игри: Geforce Now, Utomik, Blacknut, както и YouTube и Twitch), Music (бърза връзка към Bluetooth и медийния плейър, Spotify, YouTube, Apple Music, Deezer и Tidal), Home Hub (за всички IoT устройства - съдържа таблото за управление Home Dashboard, което свързва потребителите с всички свързани устройства), и Sports (Sports Alert с възможност за избор между всички видове международни състезания).

Най-новият ресурс държи потребителите в течение на най-новото съдържание, а приложенията за домашен офис превръщат телевизора в център за повишаване на продуктивността.

Интегрирането на спортни нотификации чрез Sport Alerts е още една функция, резултат от опита и познаването на птребителите, които LG трупа през годините. Безпроблемното навигиране между световните състезания е мечтата на всеки любител на спорта, а качеството на картината, което идва с LG телевизорите, само допринася за максималното потребителско изживяване, където собствениците на LG Smart TV не просто гледат спорт, а участват в действието.

Но това не е всичко. Благодарение на режим Always Ready, LG телевизорът може да се превърне още в часовник, художествена галерия или да работи активно за повишаване на настроението, превръщайки всекидневната в кинематографична сцена. А когато не се използва, той може да се превърне в говорител за смарт телефона, играейки ролята на аудио решение.

LG WebOS 23 не е просто платформа за смарт телевизори, а симфония от функции, хармонично съчетани в технология и забавление - истинско олицетворение на обновената в средата на 2023 визия на LG - „Sync to You, Open to All". Тя олицетворява нестихващата отдаденост на компанията към промяната на потребителското изживяване към уникалните предпочитания и начин на живот на всеки от клиентите си.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.