• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8385
  •  GBP / BGN 2.2902
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Предимствата на електронната търговия в ERP

Предимствата на електронната търговия в ERP

/КРОСС/ Интегрирането на ERP с електронната търговия е от решаващо значение за всяка компания, която иска да остане конкурентоспособна. Ще се опитаме да обясним защо това е така в няколко точки.
Елиминиране на човешки грешки.

Интегрирането на ERP и електронната търговия по същество елиминира възможността за човешки грешки и пропуски, които могат да окажат вреда на компаниите. Най-честите пропуски са свързани с неавтоматизирани процеси и включват сгрешени количества за поръчки, адреси или състояние на инвентара, липсваща или невярна информация и неточни цени и актуализации. Това от своя страна води до допълнителни разходи, неосъществени продажби и - в крайна сметка - недоволни клиенти.

Данни в реално време

С интегрирането на ERP с платформата за електронна търговия никога повече няма да се сблъсквате с проблема с приемането на онлайн поръчки за продукти, които са изчерпани. Данните за наличностите във вашата ERP система ще се актуализират почти в реално време въз основа на количествата, продадени/поръчани на вашия сайт за електронна търговия и в същото време ще имате достъп до ценна информация за наличностите си по всяко време. По този начин можете да вземете правилните решения и, следователно, да намалите възможността за загуба на потенциални продажби и клиенти. Добър вариант на българския пазар е продуктът Soft1 Cloud ERP.

По-добър контрол и по-точни анализи

Ангажирането с клиентите и разбирането на техните нужди е от жизненоважно значение. Наличието на достъп до данни за електронна търговия чрез вашата ERP система улеснява оценката на търсенето на продукти въз основа на демографските данни, което позволява по-добро бюджетиране и планиране, както и по-ефективна маркетингова стратегия.

Удовлетвореност на клиентите

Наличието на актуална информация за продуктите, коректни подробности за проследяване и точна информация за състоянието на наличностите във вашия електронен магазин ще ви помогне не само да увеличите ефективността на бизнеса си, но и да подобрите степента на удовлетвореност на клиентите си. Обратната връзка на доволен клиент може да бъде по-полезна за вашия бизнес от всяка друга маркетингова стратегия.

Намалени оперативни разходи

Интеграцията на ERP и електронната търговия води до значително по-ниски разходи. Няма нужда да наемате допълнителен персонал, който да управлява вашия сайт за електронна търговия по отношение на актуализиране на цени, продукти и снимки. Показването на поръчките, актуализирането на информацията и фактурирането на клиенти се извършват автоматично, което води до намалени разходи за труд и в същото време елиминира всички скрити разходи, дължащи се на човешки грешки.

За SoftOne Bulgaria: SoftOne Bulgaria е местният офис на SoftOne Technologies S.A., лидер в разработването и предлагането на софтуерни продукти и услуги за бизнеса. SoftOne Technologies S.A. е динамична софтуерна компания, основана през 2002 г., която се концентрира върху разработването на ERP, CRM и иновативни услуги в облака. SoftOne има централно управление в Атина, Гърция, и осигурява бизнес решения както локално, така и под формата на софтуер като услуга (SaaS) на средни и големи организации, като е удостоено с множество награди за лидерство на пазара и иновации.

Днес SoftOne има повече от 300 служители на пълен работен ден в Гърция (централа), Румъния, Кипър и България (дъщерни дружества). Решенията на SoftOne са мощни, интегрирани и лесни. Те обединяват бизнес процесите в цялото предприятие с помощта на единна, интегрирана платформа. Приложенията и решенията Soft1 се използват от над 28.000 предприятия на няколко международни пазара и се поддържат чрез обширна мрежа от (над 600) партньори.

За SOFTONE Group: SOFTONE Group е една от най-големите технологични екосистеми в Гърция и Югоизточна Европа, която включва шест водещи марки (SoftOne, UNISOFT, PROSVASIS, Regate, IMPACT и cosmoONE), в които в момента работят повече от 450 технологични и бизнес професионалисти. Компаниите от Групата се фокусират върху разработването на бизнес и счетоводни софтуерни решения, иновативни облачни услуги, приложения за корпоративна мобилност и решения за електронно фактуриране и доставки, като са спечелили множество награди и отличия за своята иновативност и принос в подкрепа на процеса на дигитална трансформация на компаниите.

Приложенията и решенията на Групата се използват от повече от 75 000 предприятия в Гърция и няколко международни пазара (Кипър, Румъния, България) и се поддържат чрез широка (+600) мрежа от партньорски канали. Следвайки постоянния си стратегически ангажимент към иновациите, задвижвани от авангардни облачни технологии, SOFTONE GROUP днес е безспорен лидер на гръцкия пазар на облачни решения и решаващ играч в Югоизточна Европа с повече от 50 000 облачни (SaaS) инсталации.

Освен това SOFTONE Group е най-големият доставчик на решения за електронно фактуриране, верига за доставки и B2B решения в Гърция. Високото възприемане на портфолиото от продукти и услуги на групата формира най-голямата екосистема от B2B решения на гръцкия пазар, свързваща повече от 350 000 компании.
За повече информация посетете www.softone.bg

За повече информация: Яна Пеловска, +359 899 93 14 96, y.pelovska@vando.bg

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.