• 10 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8224
  •  GBP / BGN 2.2744
  •  CHF / BGN 2.0039
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Украинска атака с дронове предизвика пожар в рафинерия в руската Самарска област

Украинска атака с дронове предизвика пожар в рафинерия в руската Самарска област

/КРОСС/ Украинска атака с дронове днес причинила пожар в петролната рафинерия в руския град Сизран (Самарска област), горял в продължение на часове, преди да бъде овладян. Агенцията посочва, че това е поредният удар от тази седмица срещу нефтопреработвателната промишленост на Русия.

Според руската осведомителна агенция Интерфакс министерството на извънредните ситуации е съобщило, че „откритият пожар" в рафинерията е бил ограничен, но все още се работи за пълното му потушаване.

Не е ясно как огънят ще повлияе на производството в обекта, който има капацитет да преработва дневно по 170 000 барела суров петрол.

Днес е била предотвратена атака срещу рафинерията в Новокуйбишевск (Самарска област), съобщи местният губернатор. И двата обекта са собственост на „Роснефт" и се намират на около 800 км от териториите, контролирани от Киев.

Източник::БНТ

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Пардон. Пропуснах да напомня, че напоследък бяха занулени няколко Абрамс-а и няколко Патриот-а, естествено заедно с обслужващия ги англоговорящ персонал. Това Брадли-та, това Леопард-и, бройката им се загуби.

17.03.2024 10:32:43

Анонимен

Времее руснаците да им дръпнат шалтера. Една масирана атака срещу Киев ще свърши добра работа и вероятно ще инициира рационално мислене в тиквите на укропитеците. Да би мирно седяло-не би чудо видяло. Слава на Русия. Що се отнася до ударите в Одеса, то едва ли хотел пълен с наемници може да се нарече жилищна сграда. По-скоро е удар срещу жива сила на противника. И то успешен.

17.03.2024 08:11:01

Анонимен

Ватниците поразяват жилищни сгради в Одеса, украинците рафинерии в цяла Русия….

16.03.2024 22:03:28

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.