• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Бойко Борисов постави ултиматум на ПП-ДБ за съвместно управление след изборите

Бойко Борисов постави ултиматум на ПП-ДБ за съвместно управление след изборите

/КРОСС/ Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов постави ултиматум на ПП-ДБ за съвместно управление след изборите, съобщава БНР.

На среща със симпатизанти от столичния район "Възраждане" той призова лидерите на обединението да се откажат от обвиненията към партията му и да се съгласят на "тежки реформи".

"Нищо няма да правим с тях. Или те ще спрат да преиначават, или това правителство - или тези служебни правителства, могат да изкарат много дълго", предупреди Борисов.

Той настоя за незабавни разговори по отношение на финансовата политика и за изпълнение на критериите за членството на страната ни в еврозоната.

"Какво правим - да ми каже Христо Иванов - с бюджета, МВФ. Всички финансисти казват: сваляйте на 1%, режете разходи, вдигайте данъци. Това е единственото възможно във финансовата политика", отбеляза Борисов.

Според Борисов редовното правителство и ротация са се провалили заради "арогантността, себелюбието, постовете и пътуването", а правителството е счупено от ПП-ДБ. Те, ПП-ДБ, имали пъклен план с извиване на ръце, за да вземат всички министерства, ДАНС и МВР.

Лидерът на ГЕРБ ги обвини и че всъщност работят изцяло в полза на Путин, тъй като в момента в България има само руски газ. Закани се и че ако намери партньори в парламента, ще предложи забрана изцяло на руския газ - както за руския петрол.

По негови думи членовете на ГЕРБ не искат повече партията им да управлява заедно с ПП-ДБ.

Той отхвърли твърденията, че Делян Пеевски управлява ГЕРБ и изтъкна пред симпатизантите си, че "усещането, че се връщаме на власт, се засилва".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

24.04.2024 00:25:11

Анонимен

Педераст. Тъп, мазел, зле обръснат педераст. ППса още по-големи и вредни идиоти. Въпросът е в следното: След като ГРОБ и ПП-дейба, са доказани дебили, вредни за страна лъжци и нагаждачи, какво значение има какви ще са отношенията между тях, при каквито и да било резултати от изборите. А що се отнася до дебилизма Тиквата дава заявка да счупи тъпомера. Интересно ми е в нашия район къде ще намери газ, който да не е руски. Не е важен доставчика, доставката може да е отвсякъде, но газът, во основното си чест ще е руски. Тиквата е готово естествино дапсе откаже от него и да купи скъп щатски, ако краварите му го доставят и ако турците му позволят за го получи след данданията с Боташ. Само не разирам, аз какво печеля от това, че Тиквата ще се откаже от руски газ? Не само аз, никой българин нищо не печели от подобен подход. Тогава може ли някой да ми обясни кой и с какъв акъл ще гласува за мазен идиот като Тиквата? Той си го казва : намаляване на социалните разходи, повишаване на данъците и съответно повишаване на цените. Който иска това да се случи да гласува за Тиквата.

23.04.2024 16:54:56

Анонимен

Уйо ротацията се провали щото ножа опря до прокуратурата и регулаторите.... Що се правиш на луд мръсник долен....

23.04.2024 15:45:59

Анонимен

Абе Тулуп долен бегай да храниш Прасето.... Ултиматум ще поставяш на как Сийка от Долно Уйно....

23.04.2024 15:44:14

Анонимен

Абе Тулуп долен бегай да храниш Прасето.... Ултиматум ще поставяш на как Сийка от Долно Уйно....

23.04.2024 15:44:14

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.