• 09 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8206
  •  GBP / BGN 2.2720
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Костадин Паскалев: Имаме абсурдна коалиция между ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, а вече и ДПС

Костадин Паскалев: Имаме абсурдна коалиция между ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, а вече и ДПС

/КРОСС/ Това, което се случва в момента, означава, че в България не политическите парти, не техните избиратели и не избраните народни представители решават какво ще се случва. Решават други. Имаме абсурдна коалиция между ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, а вече и ДПС, която няма да донесе нищо добро на България. Това каза председателят на коалиционния съвет на „Левицата" Костадин Паскалев в предаването „Денят започва с Георги Любенов" по БНТ.

Според него единственото решение на ситуацията са нови избори.

„Станахме свидетели на разрушаването на обществения морал. Избирателите на ГЕРБ се чудят как ще подкрепят правителство с фигури от ПП-ДБ. Избирателите на ПП-ДБ се чудят как ще управляват с правителство, подкрепено от ГЕРБ и ДПС. Аз искам някой да ми гарантира справедливостта. Не смятам, че това ще са Бойко Борисов и Делян Пеевски", заяви той.

Затова в момента се жертват хора като Делян Добрев, жертва се държавната администрация и Министерски съвет. „Кой яде курбана - не е ясно. Очевидно е, че в крайна сметка един от консуматорите ще е Делян Пеевски. Въпросът е защо и кой. Отговорът е в зависимостите. Хора, вършили престъпления в присъствието си във властта, са зависими и се страхуват да не бъде разкрито това, което са правили. Това ги кара да се съобразяват с други фактори. Кои са те? Очевидно е, че Гешев има определена информация за изпълнителната власт, вероятно и за законодателната власт. Със сигурност и заради съдебната система, следователно той е враг който трябва да бъде сменен", коментира Паскалев.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

ццц

... а га бехте с царо и резаците коалицията беше ОК...отвратяги

04.06.2023 21:56:30

ццц

... а га бехте с царо и резаците коалицията беше ОК...отвратяги

04.06.2023 21:56:13

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.