• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8003
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 1.9788
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Калоян Методиев: В президентството е паническа ситуация, че може да се състави правителство

Калоян Методиев: В президентството е паническа ситуация, че може да се състави правителство

/КРОСС/ В предаването „Лице в лице“ по Бтв Калоян Методиев, каза че  президентството е паническа ситуация, че може да се състави някакво правителство, което от една страна да прекрати обръчите от фирми около президентството, а от друга - да прекрати въобще съществуването на служебно правителство и да се разследва това, което се случва в последните 9 месеца – беззаконие, корупция.

„Имаме цяло ветрило от проекти, намеси, действия на президентската институция по повод разбиването на партийната система, на създаване на траен хаос в държавата, на желание да се управлява чрез служебни кабинети, на узурпация на власт и на поредния опит след изборите за намеса в опитите да се състави правителство с идеята служебният кабинет да продължи“, допълни Методиев.

Политологът смята, че служебното правителство допълнително дестабилизира партийната система

Той призова ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ да се обединят, за да вземат мерки и да стабилизират държавата.

„Предложението е да седнат да си говорят, тъй като нямаме президент като останалите европейски президенти. Тук президентът е човекът с бухалката, а не със събирателната на масата. Има неща, които са консенсусни за 90% от партии в парламента, като Шенген, бюджета“, каза още Калоян Методиев.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Тъп рапон. Дори физиономията му го доказва, в добавка към идиотските твърдения. Поредният набеден политолог, платен от Козяк. Всякаква паплач, напоследък, изпълзява от неизвестното само за да потвърди необходимостта от евроатлантическо правителство. Намеци за корупция. Къде бе глупак. Простото Кире ни набута половин година да не купуваме газ по договор на поне четири пъти по-ниски цени, след това сключи договори по астрономически за втечнен газ от щатите, без да има терминали за доставка. По времето на Борисов се тръбеше за огромно строителство на магистрали. Е, постои се малко, лошо, скъпо, незаконно и некачествено без спазване на проектната документация. Горенов опрости на Черепа 500 млн. невнесени данъци. И сега същите трябва да направят правителство, урод?

07.04.2023 09:52:04

Анонимен

Интригите са основно занимание на този ...(не искам да ползвам епитет).

06.04.2023 09:29:48

Анонимен

Плюе в кладенеца, от който е пил вода. Такива в българската политика бол.

06.04.2023 09:24:17

Анонимен

Има и такива, които нямат капка срам и свян най-безочливо да прехвърлят проблемите от болната на здравата глава. Най-трагично е, че им се дава трибуна по национални телевизии с управление от чужбина.

06.04.2023 09:15:58

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.