• 15 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Започна Луковмарш

Започна Луковмарш

/КРОСС/ Започна Луковмарш. Организаторите твърдят, че заповедта от кмета Фандъкова за забрана на марша е паднала в съда и те имат право да провеждат мероприятието.

Нямат право да носят забранени знаци. Ще маршируват тихо в памет и почит на генерал Луков. Забранено е пушенето, пиенето и скандирането.

Искат да се премахнат всички комунистически паметници, както и да се преименуват улиците и градовете, които носят имена на комунистически герои.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

г-н прасеевски

Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски осъди остро провеждането на “Луковмарш “ и призовава държавните органи към недопускането на подобни прояви, които застрашават социалния мир в страната и накърняват достойнството на хората. "Остро осъждам провеждането на “Луковмарш “ и призовавам държавните органи към недопускането на подобни прояви, които застрашават социалния мир в страната и накърняват достойнството на хората. И какво от това, бау, бау? Що не го забранихте,а, власт ли нямате, или е нещо друго?

17.02.2024 20:15:58

Анонимен

Започна Луковмарш.Кметът на София бил обезпокоен. Но е безсилен да спре мероприятието, дали трябва да се хареса на тези симпатяги или, защото споделя възгледите им, знае ли се.

17.02.2024 20:08:00

Анонимен

Искат да се премахнат всички комунистически паметници, както и да се преименуват улиците и градовете, които носят имена на комунистически герои.Засега. После, като завземат властта, ще обнародват новото издание на Закона за Защита на Държавата. После-знаете си от историята: концентрационни лагери, убийства и всичко, както си му е редът. Но, не бой се българино, ПП-ДБ-ГЕРб те пази от злото.

17.02.2024 20:04:40

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.