• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Хотели предлагат стаи за офиси

Хотели предлагат стаи за офиси

/КРОСС/ Хотелите са готови да предлагат решения от дистанция. В стремежа си да оцелеят, голяма част вече предлагат стаи за хоум офиси.

В кризата все повече служители, които работят от вкъщи, предпочитат да изпълняват служебните си задължения далеч в планината или изолирани в спа курортите ни. Така съчетават полезното с приятното. Част от хотелите в Хисаря, Велинград, Боровец и Банско са готови да преобразуват стаите си според изискванията на клиентите си за това как искат да изглежда работното помещение.

„Тази услуга би била по-подходяща за IT специалисти, за хора, които имат възможност да работят от вкъщи. Това е приоритетът, който сме си поставили. Имаме всичко необходимо -разполагаме с офис принтери, скенери, допълнително можем да подсилваме интернет сигнала при необходимост. Предоставяме подходящи условия за пълноценна работа от хотел, а не от вкъщи", обясни управителят на спа хотел в Хисаря Георги Богданов.

Туроператорите обясняват, че основно от предложението се възползват компании, които са свили бизнеса си, намалили персонала си и търсят по-малко и евтино помещение като алтернатива.

„Това е много добра възможност за хора, които работят в големи офиси. Не навсякъде е възможно да се изолираме и може би в това отношение можем да съчетаем полезното с приятното", смята управителят на туроператорска агенция Антония Чомполова.

Другата група, която има интерес да се възползва от опцията за наем на работно помещение в действащ хотел, са хора, чиито дом не е достатъчно голям за споделен със семейството хоум офис и онлайн училище с децата.

„Самите хотелиери предлагат в пакет освен изхранване и настаняване и всякакви удобства, които да са за хората, но и допълнителни екстри като масаж на гърба, ползване на спа център, специални процедури, които да бъдат в услуга на ползвателя", добави Чомполова.

Хотел в Хисаря предлага 300 помещения за хоум офиси. Цената е на база нощувки.

„Цените, които сме поставили са за пет и седемдневен престой. Като за единична стая започват от 609 лева за пълен пансион, с включените процедури- за двойна стая 994 лева", поясни Богданов.

Хотелиерите предлагат и специални отстъпки за собствениците на фирмите, които командироват свои служители да работят от хоум офисите. За много тази ниша е спасителен вариант. Надеждата на собствениците е така да компенсират загубите, тъй като за втори път тази година попадат в локдаун.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.