• 11 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Първият пленарен ден приключи без избор на председател на Народното събрание

Първият пленарен ден приключи без избор на председател на Народното събрание

/КРОСС/ Председателстващият първото заседание на 49-ия парламент Вежди Рашидов закри пленарния ден без да има избран председател на парламента.

Това се случи след края на почивката, в която излязоха депутатите след като не успяха да изберат председател от първия опит.

"За днес приключва заседанието и ви приканвам още една нощ да преспите и утре ви очаквам. Утре в 10 часа ви чакам в залата", каза Рашидов.

След като никой от номинираните не беше избран, съпредседателят на "Продължаваме промяната" Асен Василев отправи предложение народното събрание да се председателства на ротационен принцип.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Жалка история, от която и гледна точка да я гледаш!

12.04.2023 21:35:46

Анонимен

При отсъствие на НС кой е взел решение да не се канят представители на Русия и Беларус на откриването учредителната сесия. И на най-непросветеният политически е ясно по чии указания е станало.

12.04.2023 20:35:32

Анонимен

Българските медии в новинарските си емисии старателно скриха от българският народ момента как при изпълнението химна на ЕС някои си седнаха и не го уважиха. Само от българският народ го скриха, към когото са призвани да дават пълна и обективна информация. Не е убягнало на чуждите дипломати, съответно разведки, които много внимателно са следели протичането хода на това НС. Въпреки непоканването на представителите на Русия и Беларус във връзка с войната в Украйна. При кой друг военен конфликт по света не са канени в НС представителите на водещите него страни? Едва ли е било и по времето на ВСВ.

12.04.2023 20:28:05

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.