• 16 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8387
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 2.0138
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 25°C

Песков: Всеки път ни се струва, че нищо по-нелепо не може да дойде от САЩ, и всеки път се заблуждаваме

Песков: Всеки път ни се струва, че нищо по-нелепо не може да дойде от САЩ, и всеки път се заблуждаваме

/КРОСС/ Кремъл смята за неприемлива инициативата на американските конгресмени „да не признават" Владимир Путин за президент, ако той реши да се кандидатира за нов мандат, и отбелязва, че това демонстрира на света, че Съединените щати официално се намесват в делата на други държави, Това заяви прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков.

Конгресмените Стив Коен и Джо Уилсън внесоха в Камарата на представителите на САЩ предложение да не признава руския президент Владимир Путин за глава на руската държава, ако реши да се кандидатира за нов мандат през 2024 г.

„Разбира се, видяхме го. Всеки път ни се струва, че нищо по-нелепо, нищо по-агресивно, недружелюбно и неконструктивно не може да дойде от другата страна на океана. И всеки път се заблуждаваме. Идва, за съжаление", Песков каза пред репортери.

Но сериозно казано, да, това всъщност е отлична демонстрация не само на Руската федерация, но и на всички страни по света, демонстрация, че Съединените щати официално се намесват във вътрешните работи на други държави. Считаме подобни инициативи на конгресмените за неприемливи. Считаме това за намеса в нашите дела. И ние сме убедени, че само руснаците могат да определят кой и кога трябва да бъде президент на Руската федерация", добави той.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Какво можем да очакваме не -лепата демокрация ,освен още по- нелепи простотии . Със сигурност ,Сатана има пръст в раждането на демокрацията .

20.11.2021 02:34:10

Анонимен

... Да се молят Путин да е президент... защото, ако е някой, който мисли като мен...

19.11.2021 16:54:10

Анонимен

Вярно умират от мька че не им дават да дишат Че Русия е фактор а Путин от ранга на Петьр Пьрви Човека избран от Фобос за президента на 21 век Устоява мира разбирателството между народите Устоява и защитава Руските национални интереси навсякьде и вьв всичко Не слуша какво ще му кажат отвьд океана Два опита за убийство има срещу него Фидел Кастро беше сьс 17 опита

19.11.2021 13:05:59

Анонимен

То пък Путин като се е притеснил...

19.11.2021 12:08:45

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.