• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Русия към САЩ: Спрете да се месите, заловете се със собствените си проблеми

Русия към САЩ: Спрете да се месите, заловете се със собствените си проблеми

/КРОСС/ САЩ би трябвало да се заловят със собствените си вътрешни проблеми и да спрат да се месят във вътрешните проблеми на други държави. Това се казва в съобщение на руското външно министерство във Facebook по повод коментари на американското посолство в Москва за незаконните протести днес в Русия.

Това не е първият път, когато американското посолство в Москва демонстрира пренебрежение към дипломатическите правила и разпоредби, като публикува активно съобщения в социалните мрежи в подкрепа на некоординирани протести в руските градове.

Руското външно ведомство напомни, че московското посолство на САЩ изобщо не е реагирало на демонстрациите във Вашингтон на 6 януари с опити за щурм на Капитолия, нито е осъдило убийствата и арестите тогава.

"Лицемерието е инструмент на американската дипломация, станал особено опасен по време на ковид епидемията. Заловете се със собствените си проблеми и спрете да се месите във вътрешните проблеми на други държави", се казва в поста.

Предстои много сериозен разговор с посолството на САЩ в Москва посочва се още в съобщението.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Спрете да се месите поредният противник на Путин да бъде хвърлен в затвора,където е още Ходорковски.Пути уби Ана Политковская,едно от най-светлите имена на днешна Русия и никой да не смее да му пречи да убие и Навални.

24.01.2021 07:07:50

Румен Радев

Борисов не се трогна нито за битите български протестиращи и журналисти, нито за отравянето на Емилиян Гебрев и други български граждани. В Европарламента се прочу със заканата “да изгори” Елена Йончева, както сам се изразява в записа, а в европейската преса с това, че праща в турските затвори хора, потърсили убежище в Европа. Сега се прави на радетел за демокрация. Защото вече приключи с тази в България, затова “освобождава” други народи. За мен проблемите на българската демокрация са прекалено драматични, за да ги крием зад загрижени, театрални пози. Оставям тази роля на Борисов.

23.01.2021 22:30:32

До Русия

Те (САЩ) решават собствените си проблеми, като създават такива навън. Би трябвало да го знаете!

23.01.2021 22:05:32

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.