• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Валери Симеонов е категоричен, че оставка няма да има 6 месеца преди избори

Валери Симеонов е категоричен, че оставка няма да има 6 месеца преди избори

/КРОСС/ Взели сме решение, че е безсмислено подаването на оставка 6 месеца преди избори. Това би донесло само излишни разходи и загуби за държавата във всякакъв план, коментира пред БНТ лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

Според него изборите са дали предимство не само на една политическа сила, дали са предимство и на президента Радев, на евроизборите - и на БСП, както и други партии, които имат своите представители, а тогава е нямало недоволство.

Върховенството на закона в Брюксел го разбират като даване на повече права на гейове, лесбийки и травестити, нещо, с което патриотите не са съгласни.

За него Урсула фон дер Лайен "не е някакво слънце високо на хоризонта. Тя е от скоро на своята позиция и ние имаме право да приемем нейното мнение или не".

Управляващата коалиция е стабилна и ще си свърши работата. "Всяко управление поражда недоволство. Всичко, което се прави в политически, обществен, икономически план, винаги може да се направи по-добре. Нормално е да се плати някаква цена, каква ще бъде цената ще разберем през месец март".

В последните години България има прогресивно развитие с добри икономически показатели. "Минималните пенсии вече са 300 лв. Защо никой не говори за това? Защо никой не оценя всички тези усилия, които правителството полага и постига резултати по отношение на доходите на хората? Нашето предизборно обещание вече е факт - при 250 лв. минимална пенсия, с добавката от 50 лв, която беше продължена до октомври, тя ще бъде продължена и до началото на следващата година, в момента минималните пенсии са 300 лв".

Според Симеонов през последните 30 години не е имало толкова агресивни протести, той многократно е отправял покана към протестиращите за разговор, но не му е отговорено.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

СКАТ

Крадливото цигaне от Долни чифлик повече власт няма да види.

20.09.2020 16:47:34

Анонимен

Малее-е-е, чак ми е кеф какъв ще е живота на този урод след изборите, когато и да са? И не разбрах - когато ЕС не ги критикува, Урсула е добра и авторитетна., когато ги критикуват - вече не е авторитет и те могат да приемат мнението. Ами, дебил, тя не изказва нейното собствено мнение, а на институцията.

20.09.2020 15:56:00

А на снимката е и ТКП

Има заповеди, които всеки един морален човек не може и не трябва да изпълни! Да, на жалкарите от НСО говоря! Една от тях е да влачите майки на деца с увреждания по земята и да проявявате физическо насилие към тях! Мизерната ви заплата също не оправдава това! Тая, която трябва да се изрита от тъпия „парламент“, е ПРОСТАТА КЪРДЖАЛИЙСКА П…А! (в пакет с останалите мутри!) Татяна Кристи

20.09.2020 15:38:19

Винкела първо да си изпълни обещанието...

Винкела първо да си изпълни обещанието да си върже една релса на врата и да скочи от бургаския мост в морето. Така ще избегне народното възмездие, което специално към него ще бъде далеч по-жестоко за всичките му престъпления...

20.09.2020 15:37:38

Анонимен

Голямо лицемерие. Не ви е грижа за разходите на държавата, на това никой не ви вярва, а от пропуснатите ползи от у(при)свояването на евросредства. Ясно ви е, че ще слезете завинаги от политическата сцена и затова се държите за последно във властта. Не ви и срам да се гордеете с 300 лева минимална пенсия, която е най-ниска в Европа, но и в други държави по света. Управляващата коалиция е стабилна на основа задколисни далавери и такива като правило са особено стабилни. По принцип мафиотските структури са много по-стабилни от политическите.

20.09.2020 15:12:32

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.