• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Путин: Западните страни искат Русия да плати за геополитическия им проект в Украйна

 Путин: Западните страни искат Русия да плати за геополитическия им проект в Украйна

/КРОСС/ Руският президент Владимир Путин смята, че атаките срещу „Северен поток 2" се обясняват с опитите Русия да бъде принудена да плаща за геополитическия проект на Запада в Украйна, предава ТАСС.

„Защо всичко се върти около "Северен поток 2"? Те искат да накарат Русия да плати за техния геополитически проект на Запада в Украйна", каза държавният глава. „Всъщност всичко е доста примитивно. Разбрахме това отдавна", увери той. „Това е светът, в който живеем", заяви руският лидер.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

На този свят всичко е диктатура. Разликата ,че тук без вазелин ни влиза.Защото така искаме , а там с вазелин и нищо не усещат.

18.02.2021 14:38:33

Иван Андреев

Не съм убеден, че европейските ни политици са учили някога география.

18.02.2021 12:56:55

Анонимен

ЕС да си промени тона ,Русия е суверенна държава .

18.02.2021 12:21:34

Анонимен

Аман от ватнишки партенки, все западът им е виновен, те похарчиха сто милиарда за разни потоци, само и само да смачкат Украйна, после друг им виновен. Азиатопитеците не се научиха да работят, да развиват икономика и инфраструктура вече няколко века, дай им само да си измислят врагове и да дрънкат оръжие. Господ им дал всички богатства на света, а те живеят като скотове, 80% от населението с външна тоалетна в 21 век и те ще искат да казват кой как да живее и ще говорят за ценности, загубен народ за съжаление.

18.02.2021 10:54:56

Анонимен

Няма да спра да се изненадвам на примитивното ниво на нашите медии, на подчертано колониалната "оценка" на световните събития. Преведете го този материал, той казва много "Pourquoi la Russie rend l’Occident fou" (Защо Русия прави запада луд)Прегледайте и последното предаване на Не се страхувай. Защо ние българите не сме сърбофоби, не сме германофоби, не сме и туркофоби, след като турците са ни клали 5 века. Ние сме обаче русофоби, тези с които имаме една азбука, една религия, тези, които ни извадиха от калта на робството и с които сме най-близки. Защо подражаваме на чуждата омраза с такова кретенско усърдие, ОТГОВОРЕТЕ БЕ ХОРА„ ВАЖНО Е!

18.02.2021 06:41:48

Анонимен

Това постоянно третиране и охулване на Русия вече става много досадно. Запада иска да подчини и заровби Русия, но не можеш да поробиш държава по силна военно от всеки друг. И това вече предизвиква истерия и всичко се върти около тези глупости и настройване на всички държави, особено нашата България иска да се отличи особено в тази надпревара. Ама хич не отива, още повече със 70% русофилско население. То властта не бива да отстоява своите желания, а на болшинството българи.

17.02.2021 18:08:10

Анонимен

Щатите и те са Запад, че чак Изток и никога не са се отказвали или пък да са заклеймявали диктатурата в политиката. Напротив, винаги и открито говорят, че ще налагат на всички, с всички средства желаното от тях, с цел защита на собствените интереси и укрепване на собствената сигурност ( каквото и да означава това)Е, санкциите наистина са по-префинен опит за диктатура.

17.02.2021 13:14:14

Анонимен

Западът е против диктатурата в политиката и затова й измислиха наименованието санкции.

17.02.2021 12:58:52

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.