• 17 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Надежда Йорданова: Гешев не отговаряше на изискванията за поста главен прокурор

Надежда Йорданова: Гешев не отговаряше на изискванията за поста главен прокурор

/КРОСС/ Предсрочното освобождаване на Гешев беше естествено събитие. Повече от 3 години имахме за главен прокурор лице, което нямаше професионалните и нравствени качества. Гешев не отговаряше на изискванията за поста главен прокурор. Действаше като дразнител, заяви в БНТ "Денят започва" Надежда Йорданова. По думите й не трябва да се позволи свалянето на Иван Гешев от поста да спре необходимите реформи.

Подозренията за политическо мотивирано действие от страна на членовете на Висшия съдебен съвет е голяма червена лампа и ще един аргумент да не се бави преструктурирането на ВСС, реформата му. Трябва да се избере прокурор, който може да генерира доверие, да престане да бъде чадър за едни и бухалка за други, допълни Надежда Йорданова.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

А бе, от вас се носи смрад, а с нищо не показвате, че се чувствате гузни за начина по който обсъждахте консумирането на властта и, при необходимост, кадруване с нарушение на закона. Изведнъж станахте специалисти, и полагате огромни усилия, хората да не си дпомнят че специалистите трябва преди всичко да са честни и почтени хора.

16.06.2023 14:27:03

Анонимен

Действаше като дразнител, заяви в БНТ "Денят започва" Надежда Йорданова.Надке ма, каква гуша си отпрала откакто си във властта, Ужаст! Сега само ти отговаряш на изискванията за главен прокурор! Тя твоята работа била: Стани, та да седна аз!

16.06.2023 11:59:39

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.