• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Анджелина Джоли сподели как говори за расизма с децата си

Анджелина Джоли сподели как говори за расизма с децата си

/КРОСС/ Анджелина Джоли не е чужда на позитивната промяна в света. Актрисата е сред звездите, които работят непрекъснато, за да помагат на другите - това е напълно вярно, без изобщо да има нужда от преувеличаване. С настоящата ситуация в света, обзет от системния расизъм, бившата съпруга на Брад Пит разкрива, че често сяда със семейството си, за да обсъжда привилегиите, от които цветнокожите хора не могат да се възползват. 

Пред британското издание на Harper's Bazaar, тя споделя, че вижда и уважава хората, които се борят за положителна промяна, но е наясно, че това ще бъде процес, който изисква големи промени в големите институции. "Усеща се, че светът се събужда и хората искат по-задълбочени промени в рамките на своите общества", казва Джоли. "Време е да направим промени в законите и институциите, и да изслушаме тези, които са най-засегнати."

Анджелина казва, че неравенството е "нетърпимо", а полицейската реформа в този случай е само началото, защото докато тя има право на привилегия, дъщеря ѝ Захара остава уязвима. "Система, която ме защитава, но може да не защитава дъщеря ми или който и да било друг мъж, жена или дете в нашата страна въз основа на цвета на кожата, е непоносима. Прекратяването на злоупотребите в полицията е само началото. Това надхвърля всички аспекти на обществото, от образователната ни система до политиката ни."

Носителката на "Оскар" споделя още, че е от изключително голямо значение родителите да общуват с децата си по отношение на тези общественозначими проблеми - нещо, което тя прави редовно. "Просто трябва да слушаме онези, които са подтиснати и да не предполагаме, че знаем всичко."

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.