• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Кирил Петков: Ние сме двигатели на промяната

Кирил Петков: Ние сме двигатели на промяната

/КРОСС/ Кирил Петков - съучредител на ПП „Продължаваме промяната" каза днес в интервю за предаването „Денят започва с Георги Любенов" по БНТ, че политическа партия „Продължаваме промяната" не е партия на президента, нито е продължение на „Демократична България".

„Ние сме нова партия в центъра, която има дългосрочна задача да смени коловозите на България.

По думите му резултат от 30 % на предстоящите парламентарни избори е съвсем постижим, а най-важното е „мнозинството на почтените" да събере 121 депутата, за да могат промените да се случват.

Петков призна, че очаква силно негативна кампания срещу „Продължаваме промяната" до изборите от страна на „едни хора, които от години са свикнали да използват държавни пари за своя бизнес", и чиито пари той и колегата му Асен Василев са спрели по време на предишното служебно правителство.

„Те не могат да си позволят едни независими хора като нас да имат възможността да повлияят посоката на държавата и тези 8 милиарда, които знаем, че се усвояват не по най-прозрачния начин, да бъдат спрени", обясни Петков.

Той бе категоричен, че ако „Продължаваме промяната" влязат в бъдещото управление, нито 1 лев няма да бъде похарчен по непрозрачен начин. „Това е основна мисия на партията. Всички политици обещават светло бъдеще, ние обаче в последните четири месеца показахме, че реално можем да действаме", коментира Петков.

Водачите на листите на „Продължаваме промяната" ще бъдат обявени в началото на идващата седмица, като той самият ще бъде водач на листа в София.

Кирил Петков коментира и казуса с канадското си гражданство, като заяви, че ще уважи решението на Конституционния съд.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Якошиба Угъзаки

Юдата Кирил Петков предлага пенсионерите да получават по 50 лв. за лекарства, ако се ваксинират: https://tinyurl.com/ysbx7xte

10.10.2021 23:07:58

Кремена от Стара Загора

Циганският КОПЕЛДАК Кирил Петков: Ускорена ваксинация в администрацията и бизнесите, работещи с хора: https://tinyurl.com/yxh338w7

10.10.2021 23:06:37

Ванина Колева

...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на Боко-българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸ .Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸

10.10.2021 23:02:46

Севдалина Арнаудова

Много показателно е отношението на медиите към партията на служебните министри. Повечето от тях й се радват още преди официалната й поява. Точно така се държаха и френските медии, когато стана ясно, че Еманюел Макрон ще се кандидатира за президент. Почти всички постоянно обясняваха на читателите, слушатели и зрителите какъв прекрасен човек е Макрон и колко хубаво ще бъде, ако застане начело на държавата. И той застана. По този начин уж под формата на някаква генерална промяна финансово-политическият елит запази властта си във Франция. Струва ми се, че същата пиеса се разиграва и у нас. Новият проект ще изглежда като нова вълна, но истинската му цел ще бъде да затвърди либералното статукво. Онова статукво, което от десетилетия властва в развития свят. Да, то сменя партиите и фронтмените си, но никога не променя същността си.

10.10.2021 23:01:27

Кристина-хотел Принцес

Тюх да му се невиди! И този не е завуршил школата в Симеоново! Но школата Симеоново го е назначила, а и образовала, ДС- първи факултет, не безобидния трети. Както и Радев. Разбира се в традиционното сътрудничество с ГРУ.

10.10.2021 22:59:33

Юлиана до Мария Антоанета

Всичко я вярно, само ще добавя, че Кирил Петков и Асен Василев са МАНГАЛИ! За който не знае има и бели цигани, а има и кремове с които се избелват переодично. Боко-Канибала също е от мургавото котило. Петър Стоянов-Коня е Плевника също от мургавите българи. В службите, полицията и държавната администрация е пълно с мургави полу-човеци, че и БПЦ много от поповете са гнусни цигани!

10.10.2021 22:57:01

Мария Антоанета

В Библията е казано да се пазим от белязаните – кривоусти, сакати, татуирани, уродливи. Те са белязани защото носят в себе си огромно зло дадено им от явола, и затова бог ги е белязал, та да се пазят човеците от тях. Видяхме как кривоустата Миглена Кунева-Пръмова закопа България и пак напъва да е във властта, вместо в затвора. Белязаните са по-опасни от главорезите, защото човек поради недъзите им, не ги взема на сериозно, но те са пратеници на тъмнината! Киро е педал, издигнал се във висшето общество по педалска линия. Тежко и горко на Майка България, ако педалите вземат властта!

10.10.2021 22:56:28

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

Тоз кривоустия мангал-педал, е курва на Боко-Канибала. ☞Боко-Българоубиеца, Румен-Продажника, Славуца-Сатаниста, Христо Иванов-Хамелиона, Красимир Каракачанов-Домуза, и Доган-Сопола са от един отбор - доносници на ДС! Разиграват политически театър за пред простолюдието! ☞Пиарката на Валентин Златев-Злото, пое партията на Кирил Петков: https://tinyurl.com/55x8zrjh ☞Началникът на Боко-Канибала, Валентин Златев-Злото, е подставено лице на хазарското лоби в Русия.: https://uni.su/8O74U0 ☞Приликите между режима на ГЕРБ и диктатора Сталин: https://tinyurl.com/2xy3ktn2 ☞Зомбираният народ може и да гласува, но всъщност нищо не избира, защото решенията кой да управлява, се вземат задкулисно от олигархията, а с глусуването си, гласувалите легализират самоизбралата се хунта: https://tinyurl.com/29sh87ww ☞Проекта ГЕРБ е създаден от генните инженери на Държавна сигурност.: https://uni.su/besiKN ☞Много пари се наляха в него с единствената цел да излъжат ЕС да отпусне пари, за да могат милиционерите-българоубийци да продължават да крадат: https://uni.su/nwxCQt ☞От 77 години българският народ е под милиционерско иго: https://tinyurl.com/yvf2tt8f Под жестоко по-тежко от турското, милиционерско-еничарско иго: https://tinyurl.com/72uspnp2 ☞Стохилядна армия от еничари-милиционери пази управляващата хунта-мафия и куклуводите от задкулисието: https://tinyurl.com/728c89ue ☞Енди и същи копелдаци и курви си менкат властта и издевателстват над народа, Доган пуска Еничарина-Орешарски срещу Румен Радев: https://tinyurl.com/xebvz6k ♥Даваш ли даваш балканджи Йово: https://tinyurl.com/35zcwh2j ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥Бългapия нa Бългapитe: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! Амин. Казах.

10.10.2021 22:55:59

ОМЕРТА

Канадец кандидат премиер? Канадци за Златото НИ? Канадци за Газа, канадци, канадци, канадци! Фирма Кенпайп Индъстрис Интернешънъл Инк. – клон България Клон на чуждестранен търговец на латиница Canpipe Industries International Inc. – Bulgaria Branch с ЕИК/ПИК 205712815 е основана на 19 Юни 2019 година с правна форма Клон на чуждестранен търговец или на кратко Клон на чуждестранен търговец. Седалището на компанията се намира в гр. София.

10.10.2021 22:54:54

Вор в Законе

Мартин, Хампарцумян и мангала Костов изнесоха 2002 год ТОНОВЕ ЗЛАТО кючлчета някъде към 3тона от летище Враждебна за летище Хийтроу ЛОНДОН от там за трезорите на ERD London, Bank of England Еврейчето Заимов-Голдсмит работи за ЕБВР Лондон отпуска средства по кохезионите фондове Джереми Джесика.

10.10.2021 22:51:49

Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац

Измамата промяна, която започна през 1989 година, продължава и до днес! Вместо автентични опоненти на БКП, в лицето на класически партии, се създаде един цинизъм – СДС, който действително използва някои стари лица, колкото да ги изхвърли на „бунището“ на политическия живот и да започне бясно разграждане на една що годе добре уредена държава. Да, много неща трябваше да се променят, но точно те останаха, подменени от лъжедемократите в синьо. Макар и късно, макар и трудно българите прозряха измамате и СДС отдавна е в небитието, но режисьорите на „Голямата измама“ не се отказаха. Докараха ментараджията от Мадрид, който четири години сам и още четири с БСП и ДПС, довършщи и малкото българско в името на собственото си благополучие. След като на всички стана ясно, че и тоя е за боклука, режисьорите докараха Проекта Борисов. Е, тук удариха 6-цата и за това, това неграмотно недуразумение остана толкова време начело. От една страна, мутрите, които той олицетворяваше, от друга страна недоебаните женици, които го виждаха в мокрите си сънища и от трета кариеристите без цвят, му гарантираха дълга власт. Сега дойде ред и на тези мошенници-мангали.

10.10.2021 22:49:12

Боряна Алексиева

Прави ли ви впечатление че Европата е толкова Демократична че Няма Политически Затворници? Само криминални а другите Терористи! Тез мошинници споменаха за Амазон? Като услуги, дистрибутор, монопол и изчезване на малко останалата Българска Продукция!

10.10.2021 22:46:20

фeн клyб Сoфия-Зaпaд

Симеончо – новият месия, Комарджията ни оправи за 800 дни, изнесе гората а сега продължава да съди България . След като преди 11 години германски фондации ни ощастливиха с проекта ГЕРБ, сега американски политинженери ни сервират своето партийно отроче, Кирил Петков – чужд наемник, слугуващ на американците срещу българските национални интереси и срещу суверинитета на България ! Кирето и приравнения с жените АсАнчо са ПОМИЯРИТЕ, които заливат България с помия и ако докопат кокала ще разкостят страната за 800 часа.

10.10.2021 22:42:21

Виолета Сечкова

Тези измамници плачат за разследване и съд! Няма да се спрат пред нищо, докато не вземат властта в името на Сорос! Нарушаване на Конституцията, чуждо гражданство, фалшифицирани декларации, окупиране на бордовете на финансовите институции…и брутално подпомагане отвън! Още няма отговори на следните въпроси: – кой е поканил световнонеизвестния Киро Петков за министър в служ.правителство? – след като от 15г.живее в Б-я и стиска с две ръце канадския паспорт, защо баш като го разкриха тръгна уж да се отказва от чуждото гражданство? – кога точно е подал документите за отказ, защото сайта на Канадското МВнР го уличи в лъжа – къде са декларациите с невярно съдържание, които очевидно е подписал и защо не се разследват? – вярно ли е, че в Апликационната форма до Канада като единствено основание посочва висока степен на вероятност да бъда НАЗНАЧЕН за министър! НЯМА АРГУМЕНТ ЗА ЛЮБОВ КЪМ РОДИНАТА И ЖЕЛАНИЕ ДА ОСТАНЕ ТУК, както самият К.Петков твърдеше по медиите! – как е узнал 3 седмици, преди Указа на Президента от 12 май, че ще бъде НАЗНАЧЕН ЗА МИНИСТЪР? Кой му го е гарантирал, след като по това време НС още можеше да избере редовен МС? Кой има такава тайна власт, че да гарантира на Киро Петков, че Президента на всяка цена ще го назначи, дори в нарушение на Конституцията? – с кой КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯ се е посъветвал Киро Петков, както сам каза по бТВ? Лъже ли отново и брутално или се опитва да се скрие зад авторитета на КС? – защо повече от 1 месец не отива да си вземе уж готовия документ от Букурещ? – назнавал ли е на работа К.Петков в МИ, ДКК, ББР лица, с които е свързан в частния си бизнес? Което е тежък конфликт на интереси и предпоставка за корупция! И много.др. въпроси, които журналистите услужливо премълчавате!

10.10.2021 22:40:38

Петя от Авиоотряда

Илияна Йотова се появи в таен списък на Сорос! Кандидатът за вицепрезидент от БСП е вземала пари от борсовия спекулант. Името на кандидата за вицепрезидент от БСП и евродепутат Илияна Йотова се появи в тайния списък с имена на борсовия спекулант Джордж Сорос. Това стана ясно, след като преди броени дни руската телевизия НТВ излъчи репортаж, в който друг български евродепутат от ГЕРБ Андрей Ковачев е разпитван за фигурирането му в същия списък. Във видеото ясно се вижда как евродепутатът Ковачев кани журналиста в кабинета си в Брюксел. Интересното обаче е, че докато руският журналист разгръща страниците със секретните документи на Сорос до името и снимката на Адрей Ковачев ясно личат и тези на Илияна Йотова. Това води до извода, че кандидатът за вицепрезидент на БСП има голяма вероятност да е взимала пари от борсовия магнат. В момента когато руският журналист Андрей Суханов задава въпроса: Как вашето име е попаднало в списъка сред секретните писма и документи на човека, когото някои наричат гениален финансист, други – най-големия спекулант в историята, а трети – кукловод на световното задкулисие , Андрей Ковачев рязко сменя тона. Той скача и заявява: Вървете си, вие задавате несъгласувани въпроси! и настоява телевизията да спре записа и да не излъчва мнението му.

10.10.2021 22:37:45

✞❤Бай Пешо с ладата❤

Нова, чиста, неопетнена, девствена, но малко бременна. Честити да ви са новите спасители.

10.10.2021 22:34:26

Росен Иванов

Мисля, че всички досега видяха какво влагат в понятието почтеност двамата мошеници: – Василев е съден за кражба и измама в чужбина – Василев е в почтена интимна връзка с шефа на НАП Спецов, който най-почтено е откраднал 1,5 млн лв – Киро Харварда излъга многократно , че няма канадско гражданство към момента на назначаването му за министър – Киро Харварда най-почтено назначи на високоплатени държавни позиции всички свои роднини, адвокати, съдружници и лични приятели – Двамата мошеници най-почтено използваха заеманите от тях постове, за да направят партия на Румен Радев и през цялото време лъгаха за това – Двамата мошеници най-почтено правиха опити да купят партия и нейното ръководство и то докато са действащи служебни министри ВЯРВАЙТЕ ИМ!

10.10.2021 22:33:08

Борислава Йовчева

Иво Прокоопиев продаде Каолин преди няколко години на немската фирма Кварц Верке.

10.10.2021 22:31:14

Дани Каназирева

Само синдикалистката Дамянова липсва в кадър. Славчо Христов, Цветелина Бориславова, братя Бобокови, Валентин Златев, Иво Прокопиев, сега лисугерите Киро и другия доказан тарикат. Да не вземете да се усъмните в промяната.

10.10.2021 22:29:15

Севастократор Йоан-болшевикоанихилатор от Арбанаси

Проектът на учиндолския сатанист Славуца се издъни, и задкулисните политинженери и кукловоди вадят от ръкава мигом пети туз – Промяната на българските Остап Бендеровци, циганите Киро и Асен. Слабо, немощно, неубедително, скалъпено надве-натри, наивно, аматьорско, безидейно, самоуверено без покритие – това лъха от тези двама ентусиасти, които ни се представят за поредните честни, неопетнени и изпълнени само с добри намерения, немеркантилни спасители-родолюбци. След юпитата на царя, наистина ли българския народ е толкова обезумял и за пореден път ще се хване на въдицата!? Тези са опасни и вредни!

10.10.2021 22:26:39

Ташаки Куросава

Циганина Милен Велчев през едни врътки купи БТК, която продаде за дребна сума, и открадна милирди чрез куп други далавери. Сега задкулисието кордисва нова марионетка, кривоустия мангал-бандит с фалшива диплома, ПЕДАЛА Кирил Петков, за да може да гепи милиардите дето ще бъдат напечатани скоро.

10.10.2021 22:23:31

Червена шапчица АРМАТКА

Сериен предприемач е кодова дума за човек с ни един успял бизнес.

10.10.2021 22:22:04

Мордор-унищожителя на сводници

Ква промяна можеш да бъдеш ти ве циганин кривоуст! И ти като Румен-Продайбългаров и Боко-Българоубиеца си кадър на ДС и БКП! А в Харвард, срещу 1600 долара можеш да имаш сертификат за завършен курс. Най-вероятно и твоята диплома е купена, като на всички герберастки калинки! Отивай да си джуркаш салатите със свинска мас, и си обирай крушите, заедно с целият си цигански род, педал гнусен! МАРШ ВЕ МОШЕННИК!

10.10.2021 22:19:21

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.