• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Германия планира да сложи край на карантината на 19 април

Германия планира да сложи край на карантината на 19 април

/КРОСС/ Германия изготви списък с мерки, включително носене на маски навън, ограничаване на събирането на хора на обществени места и бързо проследяване на веригите на разпространение на заразата, предаде Ройтерс.

Според властите това ще позволи животът отново да започне да тече нормално, когато карантинните мерки бъдат отменени на 19 април. Мерките са заложени в проектоплан за действие, изготвен от министерството на вътрешните работи. Според него те ще са достатъчни, за да гарантират ниски нива на разпространение на коронавируса, когато общественият живот постепенно бъде възстановен.За да е възможно това, трябва да се въведат механизми за проследяване на над 80% от хората, с които е контактувал заразен човек, в рамките на 24 часа от поставянето на диагнозата.

Училищата ще могат да отворят отново врати, когато решат отделните провинции, а стриктният граничен контрол ще бъде облекчен.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

До предишния. Съгласен съм - китайчето им върна сервиса! Да видим отиграването ...

06.04.2020 22:10:47

Анонимен

А, Великата страна - дали ще се справи с бумеранга?!

06.04.2020 22:07:53

Анонимен

Ами, нали ЕС е Германия, със придатък Франция и още няколко дребосъка. Другото е плява и въздух под налягане! Дали ще си оставят каруцата в калта?!

06.04.2020 22:05:11

Анонимен

Немците са си ... немци! Това звучи като симфония от Бах! Тези пак намериха пътеката, е, признавам им го! Дръпнаха нещо от Швеция, погледнаха какво прави Путин, сигурно си поговориха и със Си, на четири очи, и ще се измъкнат - вЕрвайте ми!

06.04.2020 22:01:52

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.